Hirdetés

Comic-Con 2017 - karakterposztert kaptak a Young Justice harmadik évadának főszereplői!

|

A Netflixen feltámadó animációs képregénysorozat az új évadra új és régi szereplőket is fel fog vonultatni.

Hirdetés

A 2010 és 2013 között futó Young Justice azon elhanyagolt sorozatok közé tartozott sokáig, melyet méltatlanul zártak le a Cartoon Network vezetői, és amely a kiváló minősége ellenére kevés embert mozgatott meg. A Netflixnek hála azonban nemcsak a rajongótábort sikerült kiszélesíteni, hanem azt is sikerült elérni, hogy a sorozat a legnépszerűbb streamszolgáltatón folytatódjon.

Hirdetés

Az Outsidersre elkeresztelt harmadik évad 2018-ban fog debütálni a Netflixen, amelyből már 12 epizód forgatókönyve elkészült, 10-en még dolgoznak, illetve 4 még az ötletelés fázisában jár, azaz összesen 26 epizódból fog állni a folytatás. Ám ami még ennél is izgalmasabb, hogy a sorozat producereinek máris van ötlete egy potenciális negyedik, illetve ötödik évadra, amennyiben a sorozatot körülövező hype töretlen marad az új részek után is.

Ami pedig az évad főszereplőit illeti, balról jobbra a következők fogják alkotni a csapatot: Static, Kid Flash, Robin, Wonder Girl, Spoiler, Blue Beetle, Thirteen (aki egy teljesen új karakter lesz a DC világában), Arrowette (a női Zöld Íjász), Arsenal és Beast Boy. Észrevehető az első két évadot meghatározó veterán ifjak hiánya a poszterről, úgymint Miss Martiané, Aqualadé vagy éppen Superboyé, ám minden bizonnyal legalább cameo szerepekre ők is vissza fognak térni.

Mit gondoltok, a többéves kihagyás és platformváltás után képes lesz a harmadik évad felnőni az elődökhöz?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.