Hirdetés

Hivatalos: folytatódik a Young Justice!

|

Hatalmas kő gördült le a rajongók szívéről, ugyanis a Warner Bros. végre beadta a derekát és zöld lámpát adott a Young Justice folytatásának!

Hirdetés

Rendkívül fájó volt, amikor 2013-ban elkaszálta a Warner Bros. a Young Justice animációs sorozatot mindösszesen két évad után. A rajongók persze kitartottak a sorozat mellett, és nem is olyan régen merült fel annak a lehetősége, hogy mégis csak folytatódhat a széria, amit immáron hivatalosan is bejelentett a Warner Bros. Pezsgőbontás, tűzijáték, konfettik - így képzeljétek el a szerkesztőségünket a jelen pillanatban!

Hirdetés

Persze konkrétumok még nincsenek, tehát sem a megjelenési dátummal, sem a történettel kapcsolatban nem kaptunk felvilágosítást, csupán annyit árultak el, hogy új fordulatok és veszélyes fenyegetések várnak a hőn imádott ifjú csapatra. Tekintve, hogy hogyan ért véget a második évad - Vandal Savage és Darkseid lepaktáltak - abban már eddig is biztosak lehettünk, hogy ha valaha is folytatódna a sorozat, akkor a legnagyobb kihívás elé kerülnének a hőseink, hiszen a DC képregényuniverzum leghatalmasabb gonoszáról van szó.

A széria eredeti producerei, Greig Weisman és Brandon Vietti is visszatérnek a harmadik évadra, amely remélhetőleg megőriz mindent, amiért olyannyira szerethető volt a Young Justice, de közben újdonságokkal is képes lesz meglepni minket, mint ahogy azt a második szezonban is megtapasztalhattuk.

Ti egytől tízes skálán mennyire örültök ennek a bejelentésnek?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.