Hirdetés

Comic-Con 2017 - kiderült néhány túlélő kiléte a Zöld Íjász 6. évados traileréből

|

Az ötödik évad drámai cliffhangere után hátramaradt sok kérdőjele közül néhány válaszra talált a Comic-Conos trailernek köszönhetően.

Hirdetés

Az Arrow, avagy a Zöld Íjász történetének egyik legjobb évadát produkálta a 2016-2017-es idényben, aminek érdemeit az évadkritikánkban sem győztük magasztalni. A sorozathoz képest szokatlan, körmöt rágós évadfináléval azt a nagy kérdést dobták a rajongók tányérjára a készítők csámcsogás végett, hogy vajon a folytatásra kik térhetnek vissza Oliver Queen segédszárnyaiként.

Hirdetés

A San Diego-i Comic-Conon levetítették a közelgő hatodik évad első bemutatóját, melynek felét jórészt az előző szezon vágóképeiből állították össze, de a második felére végre új képkockákat is kaptunk. Mint azt a készítők is elkotyogták már, az új évadban Oliver és fia kapcsolatán lesz a fő hangsúly, ami nem fog rózsásan indulni a trailer alapján, hiszen a fiatal William meg van róla győződve, hogy az apja egy rosszember.

Ami talán érdekesebb a hű rajongók számára, az a trailerben felfedett túlélők személye. A közönségkedvenc Deathstroke Manu Bennett alakításában biztosan visszatér, kérdés, hogy hány epizód erejéig, illetve a Fekete Kanárik csatáját is megkapjuk ebben a pár percben, úgyhogy őket is kipipálhatjuk a feltételezett túlélők listájáról. Azonban Felicity, John Diggle, Quentyn Lance vagy akár Oliver húga, Thea is baljósan hiányoznak a trailerből, úgyhogy az ő sorsuk iránt folytatódhat az aggódás.

Mark Guggenheim, a sorozat showrunnere elárulta, hogy ne számítsunk rebootra a hatodik évadban, ugyanakkor egy teljesen új Oliver Queent fogunk megismerni a folytatásban, ami teljesen új történeteket vonz majd magával.

Ezen felül történt még két nagy bejelentés, illetve megerősítés is a panelen. Az első, ami akár kulcsfontosságú is lehet a hatodik évadra nézve, hogy Michael Emerson csatlakozott a színészi gárdához - őt leginkább a Lostból, illetve a Célszemélyből/Person of Interestből ismerheti a nagyérdemű, akit Emmy-díjjal is jutalmaztak. Visszatérő szereplőként szegődött a sorozathoz, és már-már természetes módon a rosszfiúk sorát fogja bővíteni, de pontos nevéről, illetve lehetséges képességeiről már nem szólt a fáma.

A másik ígéretes megerősítés pedig David Nykl visszatéréséhez fűződik, aki Oliver orosz, barátjából lett ellenségét, Anatoly Knyazevet alakítja. Az ötödik évad fejleményei után valószínűleg ő sem fogja megkönnyíteni Oliver életét a hatodik felvonásban.

Ti mit szóltok a trailerhez? Várjátok már az új évad október eleji premierjét?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.