Hirdetés

Mayans MC - hangulatos az első előzetes

|

Ősszel végre útjára indul a Sons of Anarchy spin-off sorozata.

Hirdetés

Bár nem zajlott zökkenőmentesen Kurt Sutter legújabb sorozatának az elkészülése, most már úgy tűnik minden sínen van, hiszen a ma kezdődött Comic-Conon végre berobogott a nagysikerű Sons of Anarchy széria spin-off alkotásának, a Mayans M.C.-nek az első előzetese.

Hirdetés

A történet 3 évvel a SOA fináléja után veszi fel a vonalat, és a Mayans nevezetű motorosbanda életébe nyerünk majd bepillantást, valamint egy frissen szabadult férfi, Ezekiel "EZ" Reyes a bandában való felemelkedését követhetjük nyomon. A főszereplő EZ-t JD Pardo alakítja majd, de rajta kívül fontosabb szerephez jut az anyasorozatból már jól ismert Mayans vezére, Marcus Alvarez karaktere Emilio Rivera képében, valamint Edward James Olmos, aki a főszereplő apját kelti majd életre.

A Mayans M.C. szeptember 4-én indul útjára.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.