Hirdetés

Hivatalos: Berendelték a Mayans MC szériát

|

Az FX hivatalosan is berendelte az első évadot a Sons of Anarchy spin-off sorozatából.

Hirdetés

Elég régen hallatott magáról az FX nagysikerű sorozatának, a Sons of Anarchy-nak (idehaza Kemény motorosok) a készülő spin-off sorozata, a Mayans MC. A csatornához még 2016. májusában fordult a SOA-t is jegyző Kurt Sutter a forgatókönyvvel, amelyhez pár hónappal később be is rendeltek egy Pilot epizódot. Szépen le is forgatták azt, ám tavaly nyáron kiderült, hogy a csatorna cseppet sincs megelégedve az elkészült anyaggal, így újraforgatták az epizódot.

Hirdetés

Azóta nem is hallottunk a széria felől, ám most végre megnyugtató hírek érkeztek. Mint kiderült, a második változatnak már sikerült elnyernie a csatorna fejeseinek a tetszését, és hivatalosan is megrendelték az első, tíz epizódból álló évadot, ami várhatóan valamikor nyár végén vagy ősz elején debütál a csatornán. A sorozatból már az első képet is megtekinthetjük, melyen a főszereplő karaktert, EZ Reyest alakító JD Pardo látható, akinek a Mayans MC bandán belüli felemelkedését követhetjük majd végig.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.