Hirdetés

Izgalmas előzetest kapott a My Hero Academia 4. évada

|

Nem hosszú, de tartalmas előzetes mutatja meg, hogy mik várnak Izuku Midoriyára és társaira a My Hero Academia következő évadában. A rajongók garantáltan nem fognak unatkozni.

Hirdetés

Októberben végre visszatér a népszerű anime, a My Hero Academia a negyedik szezonnal, amelyben az All Might utódjának tekintett Izuku Midoriyára (Dekura) minden eddiginél brutálisabb feladat hárul, hiszen neki kell a legfőbb hőssé válnia és megvédenie a világot az olyasfajta söpredéktől, mint a Gonoszok Ligája.

Hirdetés

Ahogyan arra az alábbi kedvcsináló is rávilágít, a harmadik évad végén bemutatkozó, legendás U.A. diákok, azaz Mirio és társai komoly szerepet kapnak majd a történetben, de szükség is lesz rájuk, mivel Dekuéknak új fenyegetésekkel, minden eddiginél szívósabb ellenfelekkel kell szembenézniük. Az alábbi, angol szinkronos trailer a Comic-Con alkalmából jelent meg: 

Akit a hideg is kirázott a fenti változattól, az megnézheti eredeti, japán nyelven: 

A My Hero Academia 4. évada tehát októberben debütál. Mi már alig várjuk, és ti? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.