Hirdetés

My Hero Academia - ekkor jön a 4. évad

|

Bár napra pontosan még nem tudjuk, hogy mikor térnek vissza Dekuék, de a hónap már megvan. Csak győzzük addig kivárni.

Hirdetés

A nagy ünnepi készülődésben majdnem elsiklottunk felette, pedig a napokban kiderült, hogy mikor tér vissza a My Hero Academia avagy Boku no Hero Academia a negyedik szezonnal, amelyre rajongók milliói várnak (a filmváltozatról már nem is beszélve, amit a Legendary Entertainment gyárt). 

Hirdetés

A bejelentés a hivatalos honlapon történt meg: egy promóképpel erősítették meg, hogy a My Hero Academia 4. évada 2019. októberében várható. Íme: 

A fenti fotón a széria főszereplője, Izuku Midoriya (Deku) látható, aki re All Might utódjaként az a brutális feladat hárul, hogy a legfőbb hőssé váljon és megvédje a világot az olyan söpredéktől, mint a Gonoszok Ligája. A 3. évad úgy fejeződött be, hogy Deku a tréning miatt megütközött az U.A. legendás diákjával, Mirióval, aki megmutatta neki, hogy sokat kell még fejlődnie. Mirio és társai a folytatásban is komoly szerepet kapnak, így tűkön ülve várjuk, hogyan alakul hőseink élete. 

Ha még nem kezdtétek el nézni a My Hero Academiát, viszont érdekel egy japán anime-szuperhős kombó, akkor mindenképpen ajánljuk

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.