Hirdetés

Comic-Con 2016 - belekóstolhatunk a Sherlock 4. évadába

|

"Valami közeleg..." Végre bepillantást kapunk az új évadba egy remekül összevágott teasernek köszönhetően, és úgy tűnik ha egyszer ledarálhatjuk ezt az évadot is, továbbra is körmünket rágva várjuk, hogy vajon kapunk-e még belőle.

Hirdetés

A Sherlock az a sorozat, amiből mindig pont annyit kapunk, hogy ne telítődjünk el vele és még többre vágyjunk. Szerencsére ha sokat is, de úgy tűnik megéri várni, mert 2017-ben érkezik a negyedik évad Benedict Cumberbatch és Martin Freeman főszereplésével.

Hirdetés

Az új évadról egyelőre csak annyit tudtunk, hogy Dr. Watson és újdonsült felesége szülői örömöknek és feladatoknak néz elébe, ezáltal megint újabb "kihívás" elé állítva Sherlockot. Azonban az előzetes alapján úgy tűnik, hogy ez lesz szó szerint és átvitt értelemben is a legkisebb probléma. 

Beteges kacajok, súlyos fenyegetések, nyomasztó vágások és egy ezúttal ijedt Sherlock arca húzza el a mézes madzagot. Ti várjátok már? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.