Hirdetés

Bemutatkoztak a Skywalker kora Sith rohamosztagosai

|

Hivatalosan is elkezdődött a San Diego Comic-Con, ahol a Lucasfilm felsorakoztatta a Star Wars-univerzum rohamosztagosait, köztük a legújabbakat is.

Hirdetés

Az Első Rend teljesen új rohamosztagosokkal fog bővülni a következő, Skywalker kora alcímre keresztelt Star Wars-filmben. Ezek a katonák a Sith-ek élénk vörös színeiben pompáznak, hasonlóan azokhoz a harcosokhoz, akiket Snoke tróntermében láthattunk Az utolsó Jedikben.

Hirdetés

A Comic-Con kiállítását élőben megcsodáló vendégek egy rövidke videót is láthatnak a páncél elkészüléséről, amelyben J.J. Abrams rendező is megszólal. Abrams szerint van az egészben valami, amitől tökéletesnek érződött a végtermék és már alig várja, hogy az emberek mozgásban is láthassák az új rohamosztagosakat. A Star Wars: Skywalker kora 2019. december 19-én érkezik a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.