Hirdetés

Star Wars: Skywalker kora - befutott a szinkronos trailer is

|

Már magyarul is meghallgathatjuk Luke Skywalker narrációját.

Hirdetés

A megosztó sikerült Az utolsó Jedik után ismét J.J. Abramson a világ szeme, ugyanis a trilógia elindítását követően - ez volt a nosztalgiafaktorra építő Az ébredő Erő - neki is kell lezárnia azt, amely nem csupán a túlzott elvárások és a franchise iránt tapasztalt gyűlölethullám miatt különösen nehéz, hanem Carrie Fisher Leia hercegnőjét is méltó módon kell kiírnia a sagából. 

Hirdetés

Bízunk benne, hogy Abrams megbirkózik a feladattal, az elképzeléseiből pedig egy nyúlfarknyi ízelítőt már kaphattunk is a Star Wars IX. első trailerének képében, amely alaposan megdöbbentette a rajongókat, hiszen a végén felkacagott az a Palpatine, akit rég halottnak hittünk. Hogy a rendező pontosan milyen módon szeretné felhasználni az Uralkodót, azzal kapcsolatban egyelőre csak találgatni tudunk, viszont rengeteg még a kérdőjel a főszereplők - Rey, Finn, Poe, Kylo - kapcsán is, szóval csak a szokásos titkolózásról van szó Abrams-módra. Az viszont már nem titok, hogy a trilógiazáró darab hivatalos magyar címe Star Wars: Skywalker kora lesz, a kedvcsináló szinkronos változatában pedig ragaszkodva a folyamatossághoz ismét Stohl András szólaltatja meg Mark Hamillt: 

A Star Wars: Skywalker kora december 19-én kerül a hazai mozikba. Ti mire számítotok tőle?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.