Hirdetés

Teljes előzetest kapott Az Úr sötét anyagai-sorozat

|

Ami még azt is felfedi, mikor számíthatunk az HBO műsorára.

Hirdetés

A 2007-es Az arany iránytű után ezúttal élőszereplős tévésorozat formájában tesznek kísérletet arra, hogy megpróbálják adaptálni Philip Pullman népszerű regényfolyamát, Az Úr sötét anyagai-trilógiát. A BBC és az HBO szériájához korábban érkezett már egy egyperces kedvcsináló, a Comic-Con alkalmából most azonban új, jóval hosszabb és többet mutató előzetest kapott az évad.

Hirdetés

Az HBO legújabb fantasysorozata egy olyan párhuzamos világban játszódik, ahol az ember lelke a testén kívül létezik egy beszélő, úgynevezett állatdaimón formájában. A történet középpontjában egy fiatal lány, a Logan - Farkasból ismert Dafne Keen által megformált Lyra áll, aki miközben elrabolt barátja után nyomoz, egy sokkal nagyobb összeesküvést is felfedez. A Comic-Conon debütált, közel háromperces ízelítő részletes betekintést nyújt Az Úr sötét anyagai világába, miközben a Keen melletti további főbb szereplőket is felfedi James McAvoy, Lin-Manuel Miranda és Ruth Wilson személyében.

Ezen felül a videóból az is kiderült, amit eddig csak sejteni lehetett, hogy valamikor az ősz folyamán kerül az HBO kínálatába ez a felettébb ígéretesnek tűnő tévésorozat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.