Hirdetés

The Dark Crystal - kulisszák mögötti betekintést nyújt az új előzetes

|

Újabb látványos jeleneteket, interjúkat a készítőkkel, illetve a bábmesterek háttérmunkáját is megleshetjük a The Dark Crystal: Age of Resistance új kedvcsinálójában.

Hirdetés

Az idei Comic-Conon újabb előzetessel lepett meg minket a Netflix a hamarosan a streaming szolgáltatásukon debütáló The Dark Crystal: Age of Resistance kapcsán. A videóban megszólalnak a bábtervezők, a producerek, a szinkronszínészek és maga a rendező is, Louis Leterrier, aki olyan filmek direktori székében ült ez előtt, mint A szállító, A hihetetlen Hulk, A titánok harca és a Szemfényvesztők.

Hirdetés

Már az első előzetes láttán is tátva maradt a szánk, hiszen a báb- és a CGI munka egy olyan egyedi keveréke kelt életre, ami egy szörnyen különleges vizuális élménynek tűnik napjainkban. A The Dark Crystal: Age of Resistance az 1982-as A sötét kristály előzménysorozata. A klasszikus film bábkészítői, a The Jim Henson Company maguk csinálják a bábokat az új sorozatnak is. A videóban el is hangzik, Jim Henson maga is büszke lenne, ha látná, mit vittek véghez az előzménysorozattal.

A szinkronhangok stábjában olyan sztárok bukkannak fel, mint Taron Egerton (Kingsman - A titkos szolgálat), Anya Taylor-Joy (A boszorkány, Üveg) és Nathalie Emmanuel (Trónok harca). Mellettük még rengeteg neves színész megszólal kisebb szerepekben, ott van köztük Harvey Fierstein, Mark Hamill, Ralph Ineson, Jason Isaacs, Keegan-Michael Key, Ólafur Darri Ólafsson, Simon Pegg, Andy Samberg, Caitriona Balfe, Helena Bonham Carter, Harris Dickinson, Natalie Dormer, Eddie Izzard, Theo James, Toby Jones, Shazad Latif, Gugu Mbatha-Raw, Mark Strong, Alicia Vikander és Donna Kimball.

A The Dark Crystal: Age of Resistance augusztus 30-án válik elérhetővé a Netflixen.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.