Hirdetés

Dátumot kapott a Titans 2. évada, folytatódik a Doom Patrol

|

A DC Universe két sorozatáról is biztató híreket kaptunk.

Hirdetés

A DC Universe nevű streaming szolgáltatás több érdekes projektet is felvonultat, köztük a Titans és Doom Patrol sorozatokat is, amelyek egyediek a maguk nemében, éppen ezért kár lett volna, ha a kiadó kaszálja őket. Szerencsére ez szóba sem került, mindkettő szériának bizalmat szavaztak. 

Hirdetés

Elsőként a Titans kapcsán derült ki, hogy a második évad szeptember 6-án mutatkozik be a DC Universe keretein belül és néhány hős új jelmezt kap majd benne, valamint lesznek teljesen új arcok is, mint amilyen Conner Kent/Superboy (Joshua Orpin), Deathstroke (Esai Morales), Bruce Wayne (Iain Glen) és Aqualad (Drew Van Acker). Sajnos trailert nem kaptunk a hírhez. 

Kiderült az is, hogy a Doom Patrol szedett-vedett csapatának kalandjai még nem értek véget, lesz második szezon, amely várhatóan 2020-ban lesz látható a DC Universe-en és a Warner Bros. új streaming szolgáltatásán, a HBO MAX-on. Ti követitek a sorozatot?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.