Hirdetés

Comic-Con 2018 - Tom Hardy is szeretné folytatni a Mad Maxet

|

Meglep ez valakit?

Hirdetés

Mialatt Tom Hardy a Comic Conon legújabb képregényfilmjét, a Venomot promotálta, addig arra is hagyott magának időt, hogy a Variety kérdésére válaszolva elmondja hogyan áll a Mad Max folytatásának szénája.

Hirdetés

Azt már eddig is tudtuk és tudhatja mostanra mindenki, hogy a Mad Max: A harag útját egy újabb, Mad Max köré font trilógia kezdetének szánták - melynek folytatásaiban még több hajmeresztő kalandba sodornák a poszt-apokaliptikus világban szótlanul száguldó hőst. Sajnos azonban akárhogy is nézzük, nem minden megy olyan egyszerűen, akár a karikacsapás. George Miller, a film rendezője ugyanis nemrégiben beperelte a Warnert azon okból, mert maradt némi tartozásuk a produkciós cége felé - cirka 9 milliót kellett volna fizetniük, amennyiben a költségvetés nem haladja meg a kijelölt összeget. A Warner természetesen tagad, míg Miller állítja, hogy ha történt is költségvetés-csúszás, az a Warner hibája, mert ragaszkodtak a pótforgatáshoz, ami ugye plusz pénzzel jár. Ezt nézve igazából nem meglepő, hogy Hardy nagyjából ennyit tudott hozzáfűzni a dologhoz:

Azt hiszem, még mindig várunk az adódó lehetőségre és hogy zöld utat kapjon a projekt. [...] Amint valóssá válik a dolog, ráállunk a témára.

Szóval: Tom Hardy is szeretné a filmet, mi is szeretnénk a filmet, szerintem a Mindenható is szeretné ezt a filmet, a Warner pedig makacskodik. Most már kapjátok össze magatokat és fizessetek Mr. Millernek!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.