Hirdetés

Comic-Con 2017 - van remény a Sherlock 5. évadára

|

A sorozat vezető producere nem zárta ki a folytatás lehetőségét.

Hirdetés

Valami történik a Sherlock körül, viszont a producerek nem hajlandóak elárulni, hogy pontosan mi lehet az. "Van valami, amin dolgozunk Londonban,"-mondta Sue Vertue vezető producer. Hogy ez egy egész új évadot, vagy a karácsonyi különkiadáshoz hasonló epizódot takar-e, nem tudjuk. Sajnos a sorozat másik vezető produceréből, Steven Moffatból sem lehetett kihúzni semmit, aki azt mondta: "Tudjuk a választ, de nem fogjuk elmondani."

Hirdetés

A Benedict Cumbatch és Martin Freeman főszereplésével készülő Sherlock három év kihagyás után tért vissza a tévé képernyőkre a 4. évaddal idén év elején. Nem elképzelhetetlen, hogy ismét éveket kell arra várnunk, hogy elkészülhessen egy újabb évad. Moffat viccesen el is árulta, hogy erre mikor kerül majd sor:

"Gondolom előbb-utóbb mindjányan újra felbukkanunk, hogy megcsináljuk, ha a karrierünk mélypontra érkezik. Próbáljuk majd újraélni a dicsőséges napjainkat, amikor még mindenki szeretett minket."

Miután a közönség jót nevetett a producer poénján Moffat egy picit komolyabbra vette a hangvitelt: "Minden lehetséges,"-mondta bíztatóan, de hozzátette, hogy még nem egyeztettek a sztárokkal. Jelenleg a Doctor Who lebeg előtte elsődleges feladatként, amit idén ő is otthagy a 12. Doktorral, Peter Capaldival együtt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.