Hirdetés

Más írta a Wonder Woman forgatókönyvét

|

A Warner hivatalos, Comic-Con alkalmából küldött listájáról derült ki, hogy nem igaz az az információ, miszerint Jason Fuchs írta volna át vászonra a DCCU első számú női szuperhősének történetét.

Hirdetés

A film forgatása már befejeződött Patty Jenkins rendezésével és Gal Gadot főszereplésével, aki a Batman v Superman-ben pár perc alatt leigázta a közönséget, de mint most kiderült, a forgatókönyvet végül nem Jason Fuchs jegyzi. Ami ha jobban belegondolunk nem biztos, hogy olyan nagy tragédia, tekintve, hogy legutóbbi munkája a rendkívül rossz fogadtatást kapott Pán volt, azt megelőzően pedig a Jégkorszak 4. 

Hirdetés

A Warner által kiadott listáról most végre egyértelművé vált, hogy a végső forgatókönyvet Allan Heinberg és Geoff Johns írta. A páros már korábban is dolgozott együtt, méghozzá az Igazság Ligája öt számán is, valamint az újraindított Wonder Woman képregényeken. Johns egyben a DC Comics kreatív vezetője is, és írt részeket a Flash, Arrow és az Igazság Ligája tévé sorozatokhoz is. Heinberg szintén komoly tényező a kisképernyőn, producerként és íróként részt vett a Narancsvidék, Szívek szállodája, Szex és New York, Grace klinika és a  Botrány című sorozatok készítésében. 

Részleteket egyelőre nem lehet tudni a történetről, várhatóan a Comic-Con után okosabbak leszünk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.