Hirdetés

10 film, amit okvetlenül nézess meg a csajoddal

|

Egy apróbb összeállítással szeretnék azon hímnemű társaim barátnőinek (és közvetetten nekik is) kedveskedni, akik egy meleg nyári délutánon, vagy könnyed estén egy mozizást tekintenek kikapcsolódásnak.

Hirdetés

Tíz olyan produkció neve, jelenet a filmből, és kisebb leírása következik, amelyet minden olyan fiúnak ajánlok, aki szeretné a barátnőjét 1,5-2 óráig magáénak tudni, és elmerülni a... filmben. (Vagy csak ültessük be őt a mozi elé, és igyekezzünk vissza kockulni... hehe)

 

Hét Élet


 

Will Smith első komolyabb drámája, de ez ne tántorítson vissza senkit: lenyűgöző az egész film, és természetesen a végén csattan a legnagyobbat, akkor jövünk rá az egész történet lényegére. Szomorú, de kihagyhatatlan!

 

Komfortos Mennyország


 

Nem is inkább a szerelem, mint inkább a szeretet dominál ebben a két órás filmben, ahol föld és ég eggyé válik, hála a családot összekötő láthatatlan kapocsnak.

 

Csokoládé


 

Johhny Depp és Juliette Binoche kettőse gond nélkül elviszi a hátán a filmet, nem mellékesen a történet is megérdemli, hogy odafigyeljünk rá. Szerelmeseknek kifejezetten ajánlandó!

 

A csaj nem jár egyedül


 

Egy valódi klasszikus még az új évezred előttről, az egyetlen olyan Freddy Prinze Jr. film, ami még számomra is nézhető, és élvezhető. A csaj nem jár egyedül tipikus példája a rút békából meseszép királykisasszony mesének, happy end-del.

 

Marley meg én


 

A cím megtévesztő: Marley nem egy hölgyemény, sokkal inkább a család újonnan érkezett házörzője. A történetben szerelmi szál is fut a háttérben, ám mégis inkább családi filmnek tekinthetjük, hiszen a kutyus kölyök korától kezdve végignézhetjük hogyan öregszik, és hal meg, miközben a család átmegy rengeteg megpróbáltatáson, de átvészelnek mindent.

 

A Randiguru


 

Will Smith másodszorra is. Tipikus eset: egy férfi, aki mindenkinek, még a város legrondább, sikertelenebb srácának is szerez egy belevaló csajszit, de önmagán nem tud segíteni szerelmi ügyekben, csupán futó kapcsolatai vannak. Aztán betoppan az életébe egy lány...

 

Nem látni és megszeretni


 

Bruce Willis akciószerepei mellett szívesen vállal egy-egy romantikusabb karaktert is, a Nem látni és megszeretni kitűnő példa arra, hogyan szerethetünk bele pont abba a lányba, akiről az elején el sem tudtuk volna képzelni...

 

Az 50 első randi


 

Adam Sandler komikusi szerepei mellett időt szakít néha egy-egy szerelmeseknek szóló filmre is, az 50 első randiban pedig pont azt bizonyítja: ha igazán szeretsz valakit, mindegy hányadszor kell érte megtenned valamit, hiába szenvedsz, akkor is őt akarod.

 

Benjamin Button különös élete


 

Sok ember születésétől él egészen a haláláig. De mi van akkor, ha egy véletlen folytán valaki a halálától él a születéséig? Benjamin Button nem öregszik, hanem fiatalodik, addig, míg a frissen megtapasztalt szerelmet újra és újra elveszti. Boldogság, fájdalom, minden egyszerre.

 

Édes November


 

Találkozol egy lánnyal, különleges szituációban, és megtetszik csipkelődő, de édes stílusa. Megismerkedtek, közel kerülsz hozzá, ragaszkodni kezdesz, és beüt a menkő: a lány halálos beteg. Mit teszel? Elengeded, és külön szenvedtek, vagy mellette maradsz, átvészelitek együtt a nehéz időszakot, és fogod a kezét az utolsó perceiben is? Keanu Reeves kifejezetten jól alakítja szerepét, Charlize Theron pedig a halálra ítélt barátnőt.

 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.