Hirdetés

Száz százalékkal nyitott a Fekete Párduc a Rotten Tomatoes-on

|

Tökéletes pontszámmal kezdi meg pályafutását Ryan Coogler első szárnypróbálgatása a szuperhősök világában.

Hirdetés

Lassan elcsépelt lesz az a mondat, hogy a Marvel nem tud hibázni, de nagyon úgy fest, hogy a Fekete Párduccal új királyt avat a Filmes Univerzum. Habár a film előzetesei meggyőzőek voltak, álmunkban sem gondoltuk volna, hogy ekkora sikernek bizonyul a Chadwick Boseman főszereplésével készült szólófilm. A Rotten Tomatoes oldalán eddig 64 kritikus értékelte a Fekete Párducot és egytől-egyig frissnek titulálták azt, így 100%-os a mérlege.

Hirdetés

Ami a film tényleges, 10-es skálán való értékelését illeti, jelenleg 8,6 ponton áll, ami szintén szép eredmény. Természetesen gyakran előfordul, hogy a nézői értékelés teljesen más adatokat mutat, mint a kritikai, amelyre legjobb példa talán a Star Wars: Az utolsó Jedik, viszont mindenképpen örülünk a pozitív fogadtatásnak. És, hogy ne csak a számokat bámuljuk referenciaként, szemezgettünk néhány rövid írásbeli értékelés között is.

"A Fekete Párduc minden porcikájában olyan jó, mint vártuk. Sőt, még jobb! Ryan Coogler és Joe Robert Cole nagyszerű forgatókönyve jóval magasabbra röpíti ezt a történetet a Marvel Univerzum megszokott határainál." -Toronto Sun

"Nem is sejtettük, hogy mennyire kell ez nekünk, amíg meg nem érkezett, de most már világos, hogy egy olyan filmnek, mint a Fekete Párduc sokkal hamarabb kellett volna megérkeznie." -Los Angeles Times

A Fekete Párduc február 15-én érkezik meg végre a hazai mozikba. Addig is ne felejtsetek el visszanézni hozzánk, ha kíváncsiak vagytok arra, hogy mi mit gondoltunk a filmről!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.