Hirdetés

1000 A.E. - Új név és forgatási képek

|

M. Night Shyamalan következő nagyszabású projektje nem más lesz, mint egy sci-fi Will és Jaden Smith főszereplésével. A produktum új nevet és anyagokat is kapott, egyenesen a forgatásról.

Hirdetés

Mint korábban hírt adtunk róla, a főszereplő Will Smith és fia, Jaden Smith. Shyamalan sci-fi-jében ők ketten alakítják apát és fiát, akik a jövőben, azon belül is 1000 évvel később egy űrhajóval csapódnak az elhagyatott és veszélyessé vált Földbe. Mindketten megpróbálják félretenni a közöttük való viszályt és megoldani a felmerülő helyzetet: egy kietlenné és félelmetessé vált bolygó túlélését. Az After Earth tervezett premierje 2013. június hetedike.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.