Hirdetés

1000 A.E. - Új név és forgatási képek

|

M. Night Shyamalan következő nagyszabású projektje nem más lesz, mint egy sci-fi Will és Jaden Smith főszereplésével. A produktum új nevet és anyagokat is kapott, egyenesen a forgatásról.

Hirdetés

Ezentúl After Earth néven kell majd keresnünk a filmet valamennyi helyen, így nálunk is. M. Night Shyamalan sokak szemében kiverte a biztosítékot, mikor előjött Az utolsó léghajlítóval, de akadnak még olyanok is, akik rámernek bízni nagyobb volumenű feladatokat is. Mint például a korábban 1000 A.E. néven futó sci-fit, melynek főszereplője Will Smith, Jaden Smith és Zoe Kravitz. A helyszínen készült fotókért és a hivatalos sztoriért fáradjatok tovább.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.