Hirdetés

150 millió dollárral próbálják Daniel Craig-et marasztalni James Bond szerepében

|

Rengeteg pénzt fizetnének Daniel Craig-nek azért, hogy még maradjon egy kicsit a 007-es ügynök.

Hirdetés

A legutóbbi Bond film, a Spectre - A fantom visszatér nem aratott töretlen sikert, pedig Daniel Craig-nek kijárna egy tisztes búcsú a karaktertől, akit remekül alakított már 2006 óta. A színész többször is kijelentette, hogy végzett a 007-essel, ráadásul már egy egész szép kis lista is összeállt a lehetséges pótlékokról, amelyen többek között Tom Hiddleston, és még Idris Elba neve is megtalálható.

Hirdetés

Ahogyan azt már leírtuk, Craig sokáig tiltakozott az ellen, hogy újra James Bond szmokingjába bújjon, ám végül eljárt a szája és azt nyilatkozta, hogy több pénzért talán mégis bevállalná a folytatást. A következőket kezeljétek erősen pletykaként, de a Radar forrásai szerint a Sony iszonyatosan sokat hajlandó fizetni a színésznek, ha az elvállal még két Bond filmet, mielőtt lecserélnék egy fiatalabb változatra.

"Mindenki tudja, hogy mennyire oda vannak érte a vezetők, most, hogy a franchise ilyen lényeges ponthoz érkezett, a stúdiófejesek nem fogadják el az elveszítését."

De vajon 150 millió elég lesz neki? A forrás azt is elmagyarázta, hogy miként képzelik el James Bond jövőjét a Sony-nál:

"Két filmet készítenek majd, gyakorlatilag egymás után, amelyekben még Daniel lesz a 007-es, majd átadja a stafétát valaki másnak, aki egy harmadik filmmel új korszakot indít el."

Ha ez valóban igaz, akkor nagyon reméljük, hogy Mr. Craig igent mondd az ajánlatra, hiszen a Spectre-nél méltóbb lezárást is találhat MI6-es karrierjének.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.