Hirdetés

2011. Áprilisi megjelenések

|

Az idei év egyik legnagyobb durranásának ígérkezik az április megjelenésekben kiemelt helyet kapó Thor mozi, amelyben a norvég mitológia és a képregényadaptáció egyszerre elevenedik meg.

Hirdetés

 Hat projekt várható a legelső vázlat elmondása szerint, ráadásul ugyancsak hat olyan film is akad, amely nem kapott pontos dátumot e hónapban, csupán az április megnevezés a biztos, ők a következőek: Footloose, Dylan Dog.

 

 

A Jellystone Park fennállásának 100. évfordulóját ünnepli, ami azonban sajnálatos módon úgy tűnik, egyben az utolsó is, ugyanis a polgármester, Brown, financiális okokból úgy dönt, bezárja parkot és a területet eladja a befektetőknek. A rossz hír nem csupán a családok hétvégi piknikjeit érinti – kedvenc medvéink, Maci Laci (Dan Aykroyd) és Bubu (Justin Timberlake) is kénytelen új otthon után nézni… hacsak ki nem találnak egy tervet, amivel sikerül meggyőzniük a polgármestert a park fontosságáról. Maci Laci és Bubu korábbi ellenségük, Smith vadőr (Tom Cavanagh) segítségét kérik  hogy megmenthessék a parkot… Megjelenés 3D-ben: április 7.

Főszereplők: Dan Aykroyd, Justin Timberlake, Tom Cavanagh, Anna Faris, Andy Daly

Trailer a filmből:

 

 

 

 

Adott egy elit bérgyilkos, Arthur Bishop, aki az egyik legprofibb szakmájában. Ehhez jön egy korábbi áldozat fia, Steve McKenna, aki felnéz a férfira és a tanítványa kíván lenni. Bishop ki is tanítja a lelkes tanítványt a szakma minden csínjára-bínjára a különböző megbizatások során. Ám, mint tudjuk, a tanítványok előbb-utóbb ki akarnak lépni mesterük árnyékából… /stikabowe/ Jason Statham főszereplésével április hetedikén érkezik a Mestergyilkos című akció.

Főszereplők: Jason Statham, Ben Foster, Donald Sutherland, Christa Campbell, Tony Goldwyn

Trailer a filmből:

 

 

 

 

A film középpontjában egy küszködő író (Bradley Cooper) áll, aki igénybe vesz egy kockázatos gyógyszert, hogy kihasználja a teljes szellemi kapacitását. A Limitless leginkább egy furcsa thrillernek tűnik első látásra... és másodikra?Remélhetőleg a rendező, Neil Burger (A mágus) jó lapokat húz és pakol egymásra, bár ez az első olyan nagyjátékfilmje, ahol nem ő írja a forgatókönyvet, hanem Leslie Dixon, Alan Glynn könyve alapján. Bradley Cooper-en kívül feltűnik még Robert De Niro, Abbie Cornish, és Anna Friel is. A Csúcshatás premiere április 7.

Főszereplők: Bradley Cooper, Robert De Niro, Abbie Cornish, Anna Friel, Tomas Arana

Trailer a filmből:

 

 

 

 

 

Russel Brand szólaltatja majd meg az aranyos kis figurát a Hopp-ban, mellette James Marsden bizonyíthatja emberségét és színészi képességeit, ám a számomra legnagyobb öröm az, hogy Hugh Laurie, azaz Doktor House is szerepet kapott a filmben, valószínűleg mint szinkronhang. Egy megindító és egyben magával ragadó történetet kaphatunk a húsvéti nyusziról, aki ha minden tervben halad, 2011. április 14-én látja meg a napvilágot világszerte a mozik vásznain. A sztori szerint Fred (Marsden) véletlenül balesetet okoz a húsvéti nyuszinak, amitől az eszméletlen lesz és otthonában ápolgatja a kis jószágot, mialatt átértékelődik benne minden.

Főszereplők: Russell Brand, Elizabeth Perkins, James Marsden, Chelsea Handler, Hugh Laurie, Kaley Cuoco

Trailer a filmből:

 

 

 

A Sikoly negyedik részében ismét a jól ismert maszk mögé bújik a gyilkos, hogy leszámoljon temérdek emberrel. A filmhez remek szereplőgárda is összeállt, köztük olyan parádés nevekkel, mint Neve Campbell, David Arquette, Courteney Cox Arquette, Emma Roberts, Hayden Panettiere, csak hogy néhányat említsünk. A parádés szereposztás még nem elég ahhoz, hogy igazán sikeres legyen a film negyedik alkalommal is, ám a remek hangulatról az előző részekben megismert történetvezetés és a tető fokára hágó izgalom gondoskodik. /Ghost990/ Megjelenés: április 14.

Főszereplők: Neve Campbell, David Arquette, Courteney Cox Arquette, Emma Roberts, Hayden Panettiere, Marielle Jaffe, Rory Culkin

Trailer a filmből:

 

 

 

Dr. Martin Harris (Liam Neeson) egy berlini egészségügyi konferenciára tartva autóbalesetet szenved. A kómából felébredve meglepődve tapasztalja, hogy a felesége (January Jones) nem is ismeri fel, és egy másik férfival (Aidan Quinn) éli életét, aki az ő személyazonosságát viseli. A hatóságok is elutasítják a történetét, így egyedül, fáradtan kénytelen folytatni az identitásáért folytatott harcot, amiről azt sem tudja, ki ellen kell vívnia. Egy váratlan szövetséges (Diane Kruger) segítségével kezd fény derülni az ügy mögött húzodó sötét titokra, ám egyre erősebb benne a érzés, hogy az igazság egyáltalán nem fog tetszeni neki…  A mozikban először 2011. április 14.-én láthatjuk majd az Ismeretlen férfi című thrillert.

Főszereplők: Liam Neeson, Diane Kruger, January Jones, Aidan Quinn, Bruno Ganz, Frank Langella

Trailer a filmből:

 

 

 

 

 

 

 

Paul Conroy (Ryan Reynolds) rémálmából ébred, és azt képzeli, hogy egy koporsóban van. Rossz hír, Paul! Nem álmodtad, valóban egy koporsóban vagy élve eltemetve! A kétségbeesett férfi mellett egy mobil és egy még használható öngyújtó fekszik szótlanul. Vajon hogyan került a föld alá egy koporsóba? Ki tehet róla, miért? Folyton ezen gondolkozik, azonban sietnie kell a megoldással és a szabadulással. Az oxigén rohamosan fogy, az öngyújtó sem bírja a végtelenségig szuflával, és a mobil akkumulátora is egyre gyorsabb iramban merül. Ha pedig az megadja magát, nem marad több kapcsolata a külvilággal. Mit tesz Paul? Élve eltemetve április 21-én!

Főszereplők: Ryan Reynolds, Ivana Miño, Stephen Tobolowsky, Samantha Mathis, Dianne Farr, Rob Patterson

Trailer a filmből:

 

 

 

 

 

A Hold után már sokan epekedve vártuk, hogy vajon mi lesz Duncan Jones következő filmje, amellyel ismét magasra teheti azt a bizonyos mércét. A bejelentés nem is váratott magára túl sokat, hiszen már egy ideje tudjuk, hogy a Forráskód lesz az, amelyen ismét megmozgathatjuk agytekervényeinket, hiszen ismerve a rendező munkásságát, akad majd bőven magyarázat nélkül hagyott szál, mint ahogy adrenalin-pumpáló akció is. A történet szerint Colter Stevens kapitány részt vesz a kormány egy titkos programjában, aminek köszönhetően más emberek személyazonosságát öltheti magára, mégpedig az alany utolsó 8 percét élheti újra. Ennyi idő áll a rendelkezésére, hogy megakadályozzon egy katasztrófát, amihez újra és újra vissza kell utaznia az időben. De nem csak a bombával, hanem bizony érzelmeivel is szembe kell, hogy nézzen, miközben olyan segítőket kap maga mellé, mint Michelle Monaghan, Vera Farmiga és Jeffrey Wright. A Forráskód várható premierje 2011. április 21-én van. /Ghost990/

Főszereplők: Jake Gyllenhaal, Colter Stevens, Michelle Monaghan, Vera Farmiga, Jeffrey Wright, Russell Peters, James A. Woods, Craig Thomas

Trailer a filmből:

 

 

 

Mint az idei animációs családi film, az Alfa és Omega esetében, a Rio középpontjában is egy állatpár áll, akiket megpróbálnak szaporítani. Oké, ez talán egy kicsit túlzott leegyszerűsítés, de nincs mit tenni, nehéz az élet ha kihalás fenyeget. Ők egy pár ritka papagájnak számítanak, éppen ezért a szerelmi légyottot megzavarva elrabolják őket. A papagájpár eredeti szinkronhangját Anne Hathaway és Jesse Eisenberg szolgáltatja majd, mellettük feltűnnek még olyan nevek, mint Neil Patrick Harris, Tracy Morgan, Jamie Foxx, Leslie Mann, Jemaine Clement, George Lopez és will.i.am. Premier: április 21.

Főszereplők: Jesse Eisenberg, Neil Patrick Harris, Anne Hathaway, Rodrigo Santoro, George Lopez, Jake T. Austin

Trailer a filmből:

 

 

 

A Kenneth Branagh rendezte szuperhős filmben egyedi megjelenítéssel próbálják az embert levenni a lábáról, egy olyan karakterrel, amelyben rengeteg potenciál van egy egész estés megmérettetés iránt. A Thor főszereplője Chris Hemsworth, de feltűnik mellette még Natalie Portman (aki baromira magával ragadó a trailerben), Tom Hiddleston, Rene Russo, Idris Elba, Kat Dennings, Clark Gregg, Jamie Alexander, Ray Stevenson és Anthony Hopkins is. A magyar 3D-s premier április 28-ra tehető.

Főszereplők:

Trailer a filmből:

 

 

 

Catherine és David (Julianne Moore és Liam Neeson), egy doktor és egy professzor, látszólag tökéletes párt alkotnak. Tehetséges tinédzser fiúkat nevelve, házasságuk bármilyen külső szemlélő számára boldognak tűnik. Amikor viszont David lekési repülőjét, és ezzel együtt a tiszteletére szervezett meglepetés születésnapi partit, Catherine gyanakvó természete a felszínre tör. Hogy megbizonyosodjon férje hűségéről, felbérel egy örömlányt, Chloe-t (Amanda Seyfried) és megbízza azzal, hogy próbálja meg csábítsa el férjét, és folyamatosan jelentse neki a történteket… Megjelenés: április 28.

Főszereplők: Julianne Moore, Amanda Seyfried, Liam Neeson, Max Thieriot, Meghan Heffern, Laura DeCarteret, Mishu Vellani

Trailer a filmből:

 

 

 

 

Catherine Hardwicke, az Alkonyat rendezője ismét a direktori székben foglal helyet, hogy elhozza nekünk Piroska újragondolt történetét A lány és a farkas címmel. A filmben Amanda Seyfried játssza majd a főszerepet, akinek az oldalán több nagy név is feltűnik. A történet középpontjában egy szerelmi háromszög áll, hiszen Valerie (vagyis Piroska) jegyben jár a falu kovácsának fiával, ám viszonya van a favágóval is. Természetesen a farkas (egészen pontosan vérfarkas) is fel fog tűnni, akitől rettegnek a csendes kis település lakói. Premier: április 28. /Ghost990/

Főszereplők: Amanda Seyfried, Gary Oldman, Billy Burke, Shiloh Fernandez, Max Irons, Virginia Madsen, Julie Christie

Trailer a filmből:

 

 

 

 

Ez lenne a kezdeti áprilisi vázlat, hamarosan érkezik még hozzá bőségesen!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.