Hirdetés

2011. Decemberi megjelenések

|

A karácsonyfa alá majd szép masnival átkötött Tom Cruise-t, Csizmás Kandúrt, Henry Cavill-t vagy Adam Sandler-t kapunk, élelmesebbek Neal Patrick Harris-t.

Hirdetés

A bemutatott alkotások mellett a következő projektek várhatóak még e hónapban: Harold és Kumar karácsonya, The Sitter, Young Adult, I Melt with You, Carnage, We Bought a Zoo, In the Land of Blood and Honey.  A már bejelentettekhez jó szórakozást kívánunk!

 

 

 

Jóval azelőtt, hogy találkozott volna Shrekkel, a legendás Csizmás Kandúr hősies utazásra vállalkozik: összefog az észkombájn Tojás Tóbiással és a dörzsölt Puha Praclival, hogy ellopják a híres aranytojást tojó ludat. Ez aztán a kilenc életre szóló kaland! A premier december 1.

Szinkronhangok: Antonio Banderas, Salma Hayek, Zach Galifianakis, Billy Bob Thornton, Amy Sedaris

Trailer a filmből:

 

 

 

 

 

 

 

 

Az 50/50 Will Reiser személyes tapasztalatai által inspirált, eredeti forgatókönyv alapján készült története a barátságról, a szerelemről és a túlélésről, megmutatva, hogy a legszokatlanabb helyeken is megtalálható a nevetés és a humor. Adam (Joseph Gordon-Levitt) és Kyle (Seth Rogen) jóbarátok, akiknek életét gyökeresen megváltoztatja, amikor Adam-nél rákot diagnosztizáltak. Bár az esélyek ellenük szólnak, mindketten teljes szívükkel küzdenek a gyógyulásért… /Filmtrailer/ Megjelenés: december 1.

Főszereplők: Joseph Gordon-Levitt, Seth Rogen, Anna Kendrick, Bryce Dallas Howard, Anjelica Huston

Trailer a filmből:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Egy New York-i szilveszter éjjel fordulatairól szóló forgatókönyv, melyben ezúttal is párhuzamos szálakon kanyarog majd a történet: szerelmek, szakítások, békülések és egymásra találások sztorija. A stáblista azt bizonyítja, hogy a rendezőnek sikerült végrehajtani a tervet. Az új vígjátékban, melynek címe Szilveszter éjjel (New Year’s Eve, hazai bemutató: december) a Valentin nap-nál is több sztár játszik: Ashton Kutcher, Robert De Niro, Katherine Heigl, Josh Duhamel, Zac Efron, Abigail Breslin, Jessica Biel, Sofia Vergara, Alyssa Milano, Lea Michele, Michelle Pfeiffer, Hilary Swank, Sarah Jessica Parker, Halle Berry és Ludacris bolondozik együtt a film kedvéért. A Szilveszter éjjel hazai megjelenése december 8.

Főszereplők: Ashton Kutcher, Robert De Niro, Michelle Pfeiffer, Hilary Swank, Lea Michele, Abigail Breslin, Jessica Biel, Sarah Jessica Parker, Katherine Heigl, Zac Efron, Sienna Miller, Josh Duhamel, Ice Cube, Jon Bon Jovi, Seth Meyes, Til Schweiger, Halle Berry, Carla Gugino

Trailer a filmből:

 

 

 

 

 

 

 

Ez nem csak egy újabb küldetés. Az Impossible Mission Force-ot leállítják, amikor felmerül a gyanú, hogy közük van egy globális terrorista összeesküvéshez. Beindul a Fantom Protokoll, és Ethan Huntnak és új csapatának be kell épülnie, hogy tisztára mossák a szervezet nevét. Nincs segítség, nincsenek összekötők, fű alatt kell akcióba lépniük. Ennél durvább és ennél intenzívebb küldetést még senki sem látott. A Mission: Impossible - Fantom Protokoll premierje december 15.

Főszereplők: Jeremy Renner, Tom Cruise, Simon Pegg, Paula Patton, Ving Rhames, Josh Holloway, Tom Wilkinson

Trailer a filmből:

 

 

 

 

 

 

 

Az élet fája című film története 1950-ben játszódik, egy középnyugati családnál járunk, s a legidősebb fiú életútját követjük végig. Jack keresztül megy az ártatlan gyerekkoron, kiábrándult felnőttként (Sean Penn) megpróbálja rendbehozni kapcsolatát édesapjával (Brad Pitt), majd elveszett lélekként találja magát a modern világban keresve a választ az élet eredetére, és az élet értelmére. Premier: december 15.

Főszereplők: Brad Pitt, Sean Penn, Jessica Chastain, Joanna Going, Jackson Hurst, Fiona Shaw, Crystal Mantecon, Tamara Jolaine, Hunter McCracken

Trailer a filmből:

 

 

 

 

 

 

 

A “Balsoj” városban, Moszkvában ezúttal nem a hó esik, idegenek hullanak alá az égből. Az önfeledten szórakozó néhány amerikai és angol fiatal napjait teszi mozgalmassá a Skyline mintájára megkezdődő invázió. Ismeretlen eredetű katasztrófa közeleg, amely tönkretesz minden elektronikus eszközt, majd szaltózásra késztetve, pusztítani kezdi az embereket. Az orosz metropolisz hamarosan kísértetvárossá változik. Életnek semmi jele, csupán egy automata katonai adó sugároz vészjeleket. A metróalagútba menekült fiataloknak menekülniük kell a közeledő újabb csapások elől. A segítség pedig közel, csak fel kell ismerni… A legsötétebb óra bemutatója december 23.

Főszereplők: Chris Gorak, Emile Hirsch, Olivia Thirlby, Rachael Taylor, Joel Kinnaman, Max Minghella

Trailer a filmből:

 

 

 

 

 

 

 

John Keats a brit költészet egyik kiemelkedő alakja, aki ugyan fiatalon, 25 évesen ért a halál, mégis a 19. századi romantika legnevesebb művészei közé tartozik. Szerelme és múzsája volt Fanny Brawne, a fiatal, csodaszép lány, aki szomszédjában lakott. Az ő kapcsolatukat meséli el Jane Campion (Zongoralecke, Egy hölgy arcképe) filmje, a szerelmet, mely Keats hirtelen jött halálával ért véget. A Fényes csillag megjelenése december 23.

Főszereplők: Abbie Cornish, Thomas Sangster, Ben Whishaw, Paul Schneider, Samuel Barnett, Kerry Fox

Trailer a filmből:

 

 

 

 

 

 

A franchise harmadik felvonásában Alvin és tesói üde hajótörést szenvednek útjuk során, melynek következtében egy lakatlan szigetre jutnak és törik a fejüket azon, hogy miképpen juthatnának haza. Azonban kiderül, hogy a sziget nem is annyira lakatlan, hiszen a második részben megismert lányok is odavergődtek valahogy... Az Alvin és a mókusok 3 bemutatója december 23.

Szinkronhangok: Alyssa Milano, Anna Faris, Christina Applegate, Justin Long, Jason Lee, David Cross

Trailer a filmből: 

 

 

 

 

 

 

 

Jack Sadelstein (Adam Sandler) életében szinte minden adott, remek munkája van egy Los Angeles-i reklámügynökég fejeként, gyönyörű feleséget (Katie Holmes) rendelt mellé az ég és nincs híján örökösnek sem. Jack-nek tehát mindene megvan és a paradicsomban is érzi magát, egészen addig, míg Hálaadáskor be nem toppan hozzá ikertestvére, Jill (Adam Sandler). A konfrontáció elkerülhetetlen, ez fogja szolgáltatni a vígjáték gerincét. A Jack és Jill bemutatója december 29.

Főszereplők: Adam Sandler, Katie Holmes, Al Pacino, Shaquille ONeal, Allen Covert, Dana Carvey, Natalie Gal

Trailer a filmből:

 

 

 

 

Változás esetén jelentkezünk!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.