Hirdetés

2011. Júliusi megjelenések

|

A nyár közepén azt hinné az ember, hogy filmek terén belecsapunk a lecsóba nagykanállal, pedig az igazság az, hogy a jelenlegi kínálat könnyedebb lesz, mint a nyári szellő.

Hirdetés

A bemutatott alkotások mellett a következő projektek várhatóak még e hónapban: Monte Carlo. A már bejelentettekhez jó szórakozást kívánunk!

 

 

Most újból láthatjuk a Százholdas Pagony szereplőinek kalandjait. Micimackót, aki egyfojtában mézért áhítozik, Fülest, akinek új farkat kell találnia, a szeleburdi Tigrist, a szorgalmas Nyuszit, a bölcs Baglyot, a többi kedves állatot és persze Róbert Gidát. Gyermekkorunk kedvencei visszatérnek egy fergeteges történetben, az eredeti kedves évődésekkel és a jól megszokott rajzolással. Megjelenés: július 7.

Szinkronhangok: Jim Cummings, Craig Ferguson, Tom Kenny, Travis Oates, Bud Luckey

Trailer a filmből:

 

 

 

 

 

Eljő a legutolsó csata ideje, ahol minden eldől - Roxfort, Harry, Ron, Hermione és barátaik sorsa is. A három fős csapat visszatér a kastély falai közé a Horcruxok miatt, de Voldemort tudomást szerez ténykedéseikről és megkezdődik addigi otthonuk mindent felörlő ostroma. A könyvet olvasók nagy előnyben vannak, David Yates szinte az összes részletre kiterjedően belőle dolgozott, a második rész egyszer s mindenkorra lezárja a Harry Potter franchise-t. Harry Potter és a Halál Ereklyéi 2. rész megjelenése július 14.

Főszereplők: Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rupert Grint, Ralph Fiennes, Helena Bonham Carter, Alan Rickman, Bill Nighy, John Hurt, Michael Gambon, Maggie Smith, Rhys Ifans

Trailer a filmből:

 

 

 

 

 

 

Az állatkert lakói imádják gondozójukat, Andrew-t. Az állatokkal nagyon jó a kapcsolata, de a nőkkel valahogy nem megy neki az ismerkedés. Egy napon úgy dönt, hogy elhagyja az állatkertet, és megpróbál végre párt találni magának. Amikor az állatok erről tudomást szereznek, elhatározzák, hogy mindenképpen megállítják Andrew-t. Ehhez fel kell fedniük a nagy titkot: ők bizony tudnak beszélni is. A gondozoo megjelenése: július 21.

Főszereplők: Kevin James, Rosario Dawson, Leslie Bibb, Jon Favreau

Szinkronhangok: Sylvester Stallone, Adam Sandler, Judd Apatow, Cher

Trailer a filmből:

 

 

 

 

 

 

 

Villám McQueen (Owen Wilson) és a vontatós Matuta továbbra is izgalmas helyszíneken bizonyítják barátságukat, új verdákkal, és részt vesznek a legelső World Grand Prix-en. Lehet, hogy McQueen a világ leggyorsabb autója, de a verseny távja tele van kátyúkkal, kerülőkkel, nehézségekkel és meglepetésekkel, ráadásul Matuta időközben belekeveredik egy nemzetközi kémügybe is. McQueen szeretne mindkét szálon tökéletesen teljesíteni, amiből nyilván nem egy- és nem kettő bonyodalom kerekedik majd ki. A Verdák 2 megjelenése július 28.

Szinkronhangok: Owen Wilson, Larry The Cable Guy, John Ratzenberger, Bonnie Hunt, Tony Shalhoub, Cheech Marin

Trailer a filmből:

 

 

 

 

 

 

Jason Bateman, Charlie Day, Jason Sudeikis és Colin Farrell olyan munkatársakat alakítanak, akiknek elegük lesz a főnökükből (Kevin Spacey), és okaikat összeszámolva elhatározzák, hogy kinyírják. De egy vígjátékhoz méltóan nem megy olyan egyszerűen, mint ahogy elsőre gondolják... Ezért elhatározzák, hogy profitól kérnek segítséget, így kerül a képbe az ex-fegyenc Jamie Foxx, aki átsegíti a fiúkat tanácsaival a nehézségeken. Főnöküket Kevin Spacey alakítja, de jelen lesz még a rendkívül dögös Jennifer Anniston, Jason Sudeikis, Jason Bateman és Charlie Day. A Förtelmes főnököt Seth Gordon (Négy karácsony, Office, Breaking In) hozta tető alá, és az InterCom forgalmazásában július 28-án ülhetünk be rá szórakozni.

Főszereplők: Jason Bateman, Charlie Day, Jason Sudeikis, Jennifer Aniston, Colin Farrell, Kevin Spacey, Donald Sutherland, Julie Bowen, Jamie Foxx

Trailer a filmből:

 

 

 

 

 

 

Ez volt a 2011. júliusi megjelenések első vázlata, a változtatás jogát fenntartjunk és jelezzük!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.