Hirdetés

2011. Márciusi megjelenések

|

Idegenek támadják meg Los Angeles-t, Johnny Depp kaméleont beszéltet, a Marsra visznek minden anyát, a Sors ügynöksége beleszól életünkbe és Zack Snyder álomba repít minket. Hello, Március!

Hirdetés

A bemutatott alkotások mellett a következő projektek várhatóak még e hónapban: Maci Laci, Jane Eyre, Apollo 18, Fekete Halál. A már bejelentettekhez jó szórakozást kívánunk!

 

 

A Karib-tenger kalózainak készítője, Gore Verbinski újabb filmen töri a fejét, az együttműködés jegyében természetesen Johnny Depp-pel a főszerepben. A Rango című film esetében üde felüdülés lesz egy identitás zavarban szenvedő kaméleont animációs kalandokban látni. A forgatókönyvet az Aviátor írója, John Logan szerezte, és Johnny Depp mellett olyan szinkronhangok tűnnek fel, mint Timothy Olyphant, Alfred Molina, Bill Nighy, Isla Fisher, Ray Winstone, és Abigail Bresin. Megjelenés: Március 3.

Szinkronhangok: Johnny Depp, Isla Fisher, Abigail Breslin, Bill Nighy, Stephen Root, Ray Winstone, Beth Grant, Ned Beatty, Harry Dean

Trailer a filmből:

 

 

 

A 127 óra elnevezésű dráma a kissé klisésen hangzó "igaz történeten alapuló" billogot viseli magán, azzal a cseppet sem hanyagolható különbséggel, hogy valóban hallhattuk bármely tv híradójában a megtörtént esetet. Aron Ralston éppen kedvenc hobbijának és egyben foglalkozásána szentelt, tehát hegyet mászott, mikor egy hirtelen lezúduló kőtömb két szikla közé szorítja a kezét. Rágódása, vívódása között nem tudta eldönteni, mit tegyen, míg élni akarása leküzdötte szorongását és alapvető emberi félelmét, így a nála levő életlen késsel levágta a beszorult testrészt. Ralston-t a bevezetőben felfedett James Franco alakítja majd, és annyit lehet tudni az egész megvalósításról, hogy a játékidő elején még két lánnyal osztja meg Franco a mászás örömeit, majd az egész átalakul one-man show stíusúvá, és kizárólag a férfi játékát élvezhetjük. Premier: március 3.

Főszereplők: James Franco, Amber Tamblyn, Kate Mara, Clemence Poesy, Kate Burton

Trailer a filmből

 

 

 

A legjobb házasság is folyamatosan rászorul az elsősegélyre. Mindig veszélyben van, és mindig meg kell menteni. A két jó barát (Owen Wilson és Jason Sudeikis) felesége, amikor azt veszi észre, hogy férjeik állandóan a nőket bámulják, nőkről beszélgetnek és valószínűleg nőkkel álmodnak, megpróbálják ravaszul megoldani a helyzetet: adnak egy hét kimenőt. Rick és Fred egy hét Elhajlási engedélyt kap. Azalatt azt csinálnak, amit akarnak, vadul csajozhatnak, ha tudnak, és nincs harag… de egy hét múlva vissza kell térniük a házastársi hűség jármába. Valóra vált álom? Első hallásra az. De a két pasas fokozatosan megérti, hogy az álmok nem mindig válnak valóra. Ha pedig mégis, néha egészen rémisztőnek tűnnek… A Farrelly-testvéreket gátlástalan és nagyon jó vígjátékaik tették híressé: a Keresd a nőt! alkotói fantasztikus komédiás csapatot verbuváltak, hogy elmesélhessék néhány nagy pofáraesés újabb vad történetét. Megjelenés: Március 3.

Főszereplők: Owen Wilson, Jason Sudeikis, Christina Applegate, Alyssa Milano, Jenna Fischer

Trailer a filmből:

 

 

 

A Disney következő animációs filmje nem más lesz, mint az Anyát a Marsra című családi film. A történet alapja az, hogy egy fiatal srác elindul kiszabadítani az édesanyját, mivel elrabolták a marslakók a Marson fellépett rendkívüli anyahiány miatt. A filmben hallható lesz többek között Seth Green, Dan Fogler, Elisabeth Harnois, Mindy Sterling és Joan Cusack hangja is. A mozikban először 2011. március 10.-én 3D-ben láthatjuk majd.

Szinkronhangok: Seth Green, Dan Fogler, Elisabeth Harnois, Mindy Sterling, Kevin Cahoon, Joan Cusack

Trailer a filmből:

 

 

 

A részben Magyarországon forgatott horror-thriller egy fiatal diákról, Michael Kovak-ról (Colin O Donoghue) szól, aki Olaszországba költözik, hogy egy ördögűzéssel foglalkozó iskolában folytassa tanulmányait. Iskolaideje alatt összefut egy pappal (Anthony Hopkins), aki megmutatja neki, hogy a hitnek létezik sötét, Sátán irányította oldala is... A rítusban újra bizonyíthat Anthony Hopkins, már csak azért érdemes figyelemmel követni a filmet március tizedikén.

Főszereplők: Anthony Hopkins, Colin O’Donoghue, Alice Braga, Ciaran Hinds, Toby Jones, Rutger Hauer

Trailer a filmből:

 

 

 

 

Adam Sandler következő vígjátékában, a Kellékfeleség-ben egy sikeres és egyedülálló plasztikai sebészt alakít, aki nem egyszerűen csak csajozik, hanem azt találja ki a nagyobb fogás érdekében, hogy rossz házasságban él. Minden működik is addig a percig, míg egy kapcsolat komolyabbra nem fordul és sorra érkeznek a kínos kérdések, ezért felbéreli az asszisztensét (Jennifer Anniston), hogy falazzon neki...  Megjelenés: március 10.

Főszereplők: Adam Sandler, Jennifer Aniston, Nicole Kidman, Brooklyn Decker, Dave Matthews, Bailee Madison

Trailer a filmből:

 

 

 

Jonathan Liebesman nagyon várt sci-fi akciója igazi alien-katonaság küzdelmet tár majd elénk: 1942. Február 25-én közvetlenül 2 óra után több száz ember látott valami ismeretlent Los Angeles egén. Az amerikai hadsereg repülőgépeket állított az elfogására, a légvédelmi ágyúk is készenlétben álltak két órán keresztül, de a tárgy eltűnt. Mindenről részletesen tájékoztatták az elnököt, majd Amerika első számú embere vizsgálatot rendelt el. Végül a kormány megtagadta az esemény bizonyosságát, és a történet feledésbe merült. Azonban a valós eseményeket soha egy nyilatkozat sem magyarázta. Ezidáig... A Föld inváziója - Csata: Los Angeles március 17-én várható a hazai mozik palettáján.

Főszereplők: Aaron Eckhart, Michelle Rodriguez, Michael Pena, Bridget Moynahan, Adetokumboh M’Cormack, Ne-Yo, Ramon Rodriguez

Trailer a filmből:

 

 

 

A jövőre érkező alkotásnak a fő mozgatórugója a pánik és az elveszettség érzése lesz: egy csapat búvár a világ legnehezebben megközelíthető és legveszélyesebb vízalatti barlangjába merészkedik be, ám a kijutás szinte lehetetlennek tűnik. Vajon túléli a csapat, vagy pedig a magányosan várakozó halál martalékává válnak? Az Alister Grierson által rendezett történet középpontjában egy csapat áll, akik kedvenc foglalkozása a legnehezebben megközelíthető és felettéb veszélyes barlangok bejárása. Következő útjuk egy vízalatti rendszerbe vezet, ahol a természet kegyetlen játékának köszönhetően csapdába esik a főszereplő Frank McGuire (Richard Roxburgh), fia Josh (Rhys Wakefield), valamint egy pénzes kalandvágyó Carl Hurley (Ioan Gruffudd). Vajon mit tesznek, amikor minden remény veszni látszik, és úgy tűnik nincs menekvés az útvesztőből? A pánik és a felfoghatatlan félelem lesz a mozgatórugója a Sanctum című filmnek, amelymárcius 17-én kerülhet a mozivászonra, mégpedig James Cameron 3D-s technológiájával gyönyörködtetve a moziba járókat. /Ghost990/

Főszereplők: Richard Roxburgh, Rhys Wakefield, Ioan Gruffudd, Alice Parkinson, Dan Wyllie

Trailer a filmből:

 

 

 

Ennivaló falat ruhákban lófráló, mégis dark-os, egyedi fantáziavilágú és stílusú lánykák kecsegtetik meg előttünk tehetségüket, mégis a cselekményben egyetlen karakterről beszélhetünk csak. Emlékezetfrissítés: az Álomháború 2011. Március 24-én látja meg a napvilágot hazánkban, a rendező a sokak által (általam is) tehetségesnek tartott Zack Snyder lesz, aki többek között összehozta nekünk a 300-at és a Watchmen-t is. Következő projektjének középpontjában Babydoll (a fenti képen) áll, akit Emily Browning formáz meg. A lány édesapját nem ismerte, mostohaapja nevelte, aki elmegógyintézetbe záratja. Babydoll elképzel magának egy különös alternatív világot, ahol 5 más tulajdonságú tárgyat kell bezsebelnie megmeneküléséhez.

Főszereplők: Emily Browning, Vanessa Hudgens, Abbie Cornish, Jamie Chung, Jena Malone, Carla Gugino, Jon Hamm, Oscar Isaac, Scott Glenn

Trailer a filmből:

 

 

 

Becky Fullert élete romokban hever, és ezt még csak tetézi az a rossz munkahely, ahol elkeseredésében vállal munkát. Ez a Pirkadat nevű csapnivaló reggeli műsor, amelynek nézettsége a béka hátsója alatt van. Ebből kitalálható, hogy Becky tévéproducer, ezért nem adja fel, és poraiból támasztja fel a becsődölendő produkciót. Ebben segít neki a műsorbemondó Mike Pomeroy (Harrison Ford), és annak társa, Colleen Peck (Diane Keaton). Becky megpróbál mindent helyre hozni, az életét, a kapcsolatát, a műsort... Az Ébredj velünk! március 24.-én kerül forgalmazásba, és ha hihetünk az előzetesek bizonygatásának, akkor egy belevaló vígjátékot kapunk kézhez.

Főszereplők: Rachel McAdams, Harrison Ford, Diane Keaton, Patrick Wilson, Jeff Goldblum

Trailer a filmből:

 

 

 

 

I.sz 140-ben járunk. Két férfi – gazda és szolga – megszállottan halad veszélyes küldetésük nyomában, ami az ismert világ határain kívülre sodorja őket, és végsőkig próbára teszi hűségüket, barátságukat és hősiességüket. 20 évvel korábban Róma 5000 fős Kilencedik Légiója Flavius Aquila vezetésével északra vonult. Sosem tértek vissza, a légió kincset érő arany sas emblémájával együtt egyszerűen felszívódtak. Flavius immár felnőtt fia, Marcus (Channing Tatum) egy szóbeszéd alapján indul útnak Skócia veszélyes vidékén keresztül, hogy megkeresse a templomot, ahol állítólag újra felbukkant az arany sas szimbolum. Az útra csupán szolgáját, Esca-t (Jamie Bell) viszi magával, a célja pedig hogy tisztára mossa apja besározott emlékét, és végre a saját lelke is békét leljen.
A hosszú út végén azonban újabb titok várja, egy titok ami saját szolgája valódi kilétére is fényt derít, és ami miatt a két férfi a korszak legrettegettebb harcosával, a Seal Prince-cel (Tahar Rahim) kénytelen szembenézni… /Partnerünk: Filmtrailer/ A sas várható megjelenése március 24.

Főszereplők: Channing Tatum, Jamie Bell, Donald Sutherland, Mark Strong, Tahar Rahim

Trailer a filmből:

 

 

 

A Sorsügynökség ötletét Philip K. Dick Különvélemény című könyvéből merítette a forgatókönyvíró, George Nolfi, akinek többek között a Bourne-ultimátum, és az Oceans Twelve írásait is köszönhetjük. Nolfi nem csupán szellemi atyja, de fizikai rendezője is az eredetileg The Adjustment Bureau-ra keresztelt alkotásnak, amelyet itthon Október 28-án mutatnak be. Matt Damon nem mást alakít, mint David Norrist, egy a céltudatos politikust, akit már csak egy apró lökés választ el attól, hogy teljesüljön egy álma, és bekerüljön a szentus tagjai közé. Ekkor ismerkedik meg egy lehengerlően szép táncoslánnyal, Elise Selleas-szal. Norris-t első pillantásra magával ragadja a lány, és előbb-utóbb maga is ráeszmél: beleszeretett Elise-be. Ahogy ez megtörtént, azt veszi észre, hogy titokzatos és ismeretlen erők azon mesterkednek, hogy távol tartsák őt a lánytól. Kiderül, hogy nem mással, mint a Sors ügynökeivel áll szembe, akik arra tették fel életüket a Helyreigazító Iroda égisze alatt, hogy az eleve elrendelt sors szerint éljenek megfigyelt lakosaik. Az ügynökök minden lehetséges eszközzel próbálják megakadályozni David és Elise kapcsolatát, így a férfinak választania kell: vagy hagyja a lányt a fenébe, és folytatja elkezdett életét... vagy szembe száll magával a sorssal, és megpróbál boldog lenni a lánnyal. Megjelenés: Március 31.

Főszereplők: Matt Damon, Emily Blunt, Daniel Dae Kim, Terence Stamp, John Slattery, Anthony Mackie, Michael Kelly, Shohreh Aghdashloo, Anthony Ruivivar, David Alan Basche

Trailer a filmből

 

 

 

Ez volt a 2011. márciusi megjelenések első vázlata, a változtatás jogát fenntartjunk és jelezzük!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.