Hirdetés

2011. Szeptemberi megjelenések

|

A filmek mennyiségének tekintetében erős, stílusukat figyelembe véve azonban nagyon laza szeptemberi hónapnak nézünk elébe, talán Conan még befurakodik és felrázza a bandát.

Hirdetés

A már bejelentett filmekhez jó szórakozást kívánunk!

 

Cal Weaver (Steve Carell) élete egy álomhoz hasonlítható, szép ház, remek gyerekek és helyén való házasság van a kontóján, feleségébe a középiskola óta szerelmes. De mikor megtudja, hogy élete szerelme, Emily (Julianne Moore) megcsalja, fenekestől felfordul tökéletes kis világa. Estéit duzzogva tölti egy helyi bárban a szerencsétlen és jóképű barátja, Jacob Palmer (Ryan Gosling) személyének társaságában, aki vígasztalja barátját: közel sem ért véget az élete, kacér nők, férfias italok, vadító stílus, mindene meglehet, ami csak kell. Az Őrült, dilis, szerelem hazai bemutatója: szeptember 1.

Főszereplők: Steve Carell, Ryan Gosling, Emma Stone, Julianne Moore, Marisa Tomei, Kevin Bacon, John Carroll Lynch, Jonah Bobo, Analeigh Tipton

Trailer a filmből:

 

 

 

 

Conan történetét sokan ismerhetjük, hiszen ő a legkedveltebb barbár. Gyerekkorában apja, Corin nemet mond egy hatalomvágytól fűtött gonosznak, Khalarnak, aki emiatt lemászárolja az egész falut, egyedül a kis Conan marad életben, akit egész életében csak a bosszúvágy éltetett, csak népe gyilkosát akarta holtan látni. Az első Conan filben, 1982-ben Arnold Schwarzenegger alakította a címszereplőt, a feldolgozásban pedig Jason Momoa bizonythatja rátermettségét, aki mellett még feltűnik Ron Perlman, Rachel Nichols, Rose McGowan és Stephen Lang is. Premier: szeptember 1.

Főszereplők: Jason Momoa, Rachel Nichols, Stephen Lang, Bob Sapp, Leo Howard, Ron Perlman, Said Taghmaoui, Rose McGowan

Trailer a filmből:

 

 

 

 

 

Az ötödik fejezetben keményebb dolguk lesz a szereplőknek, mint eddig bámikor is valaha. Egy férfi előérzete alapján munkatársak kisebb csoportja kerül veszélybe egy függőhídon, melyet összeomlás fenyeget. A megmenekültek talán hálát rebegtek istennek, de mikor versenyt futnak az idővel a saját életükért, koránt sem olyan hálásak, mint addig. Kétségbeesetten igyekszenek megtalálni a módját, hogy elkerüljék a halál sötét napirendjét, de mi már tudjuk eddigi tapasztalataink alapján, hogy előle nem menekülhet senki fia. A Végső Állomás 5 hazai premierje: szeptember 8.

Főszereplők: Emma Bell, Nicholas D’Agosto, Miles Fisher, Arlen Escarpeta, Jacqueline MacInnes Wood, P.J. Byrne, Ellen Wroe, David Koechner

Trailer a filmből:

 

 

 

 

 

 

Walter Black (Mel Gibson) örömittas családapa és boldog férfi volt, a munkájában és a magánéletében egyaránt, míg nem kicsúszik a keze közül minden és elveszíti eddigi életének kormányzását. Kezd megromlani a viszonya a családjával, a munkatársaival, míg nem talál egy aranyos hód kinézetű bábjátékot és a dolgok egy csapásra megváltoznak... A hódkóros című dráma szeptember 8-án kerül a hazai mozik palettájára.

Főszereplők: Mel Gibson, Jodie Foster, Anthon Yelchin, Jennifer Lawrence, Cherry Jones, Riley Thomas Stewart, Zachary Booth, Jeff Corbett

Trailer a filmből:

 

 

 

 

 

 

Antonio Banderas egy plasztikai sebészt alakít, akinek lányát megerőszakolták, ezért bosszút áll foglalkozásán keresztül azon a flótáson, aki elkövette sarja elleni gaztettet. Érdekesség, hogy a tisztes apa miket űz otthona melegében néhány bosszú kigondolása között... Feleségét ugyanis elzárva tartja a világ elől, de nem azért, hogy senki ne vethessen szemet rá - pont ellenkezőleg! Arra kényszeríti, hogy különböző idegen férfiakkal létesítsen szexuális kapcsolatot. Pedro Almodóvar sosem a visszafogottságáról volt híres, ez pedig A bőr, amelyben élek cimkéjű thrillerben is megmutatkozik. Premier: szeptember 8.

Főszereplők: Antonio Banderas, Elena Anaya, Marisa Paredes, Jan Cornet, Roberto Alamo, Blanca Suarez, Eduard Fernandez

Trailer a filmből:

 

 

 

 

 

 

Miután Cataleya (Zoe Saldana) gyerekként szemtanúja volt szülei meggyilkolásának Bogotában, a nagybátyjához kerül és bérgyilkos válik belőle. Sorra végzi a megbízásokat, miközben titokban a szülei gyilkosa után is nyomoz. A film forgatókönyvéért és utánozhatatlan hangulatáért Luc Besson felel. A Colombiana premiere: szeptember 15.

Főszereplők: Zoe Saldana, Michael Vartan, Callum Blue, Cliff Curtis, Jordi Mollà, Lennie James

Trailer a filmből:

 

 

 

 

 

 

 

Amióta az MI7 csúcskémje eltűnt a balfenéken, sajátos képességeit Ázsia egy távoli zugában kamatoztatja. Ám amikor felettesei tudomást szereznek egy kínai vezető ellen tervezett merényletről, elő kell keríteniük a totálisan különc ügynököt. Most, hogy a világnak ismét szüksége van rá, Johnny English megint akcióba lendül. A legújabb szuperkütyüket veti latba, hogy leleplezze az összeesküvést, melynek szálai elérik a KGB-t, a CIA-t, sőt, még az MI7-t is. Már csak pár nap van hátra az államfők konferenciájáig, és van egy ember, aki minden trükköt bevet, hogy megóvjon mindannyiunkat. Mert Johnny Englishnél még a katasztrófa is számba jöhet, de a kudarc semmiképpen. Johnny English újratöltve premier: szeptember 15.

Főszereplők: Rowan Atkinson, Gillian Anderson, Ben Miller, Pierce Brosnan, Rosamund Pike, Dominic West

Trailer a filmből:

 

 

 

 

 

Driver (Gosling) nappal autós kaszkadőrként, éjszaka pedig bűnözők sofőrjeként dolgozik. Sosem érdekli, milyen piszkos ügybe rángatják bele, ő azt csinálja, amihez a legjobban ért: vezet. Shannon (Bryan Cranston) Driver jóbarátja és egyben mentora is, aki mind nappali, mind éjszakai melókat szervez neki, miközben elszántan próbál neki egy rendes versenyautóra pénzt szerezni, amivel profi versenyeken is indulhatna – és jó úton is jár, ugyanis egy dúsgazdag maffiozó, Bernie Rose (Albert Brooks) hajlandó lenne befektetni a srácba. Driver azonban komoly gondba kerül, amikor összeismerkedik csinos szomszédnőjével, Irene-vel (Carey Mulligan) akinek brutális férjét épp most engedték ki a sittről… /Filmtrailer/ A Drive - Gázt! premiere szeptember 15.

Főszereplők: Ryan Gosling, Carey Mulligan, Bryan Cranston, Ron Perlman, Christina Hendricks, Oscar Isaac, Albert Brooks

Trailer a filmből:

 

 

 

 

 

 

 

Dylan és Jamie nagyon elfoglalt emberek. Saját magukra sincs sokszor idejük, egy kapcsolatra pedig végképp nem jut idő. A testi vonzalmat azonban nem tudják figyelmen kívül hagyni, ezért közelebbi kapcsolatba bonyolódnak: csak szex, mindenféle kötöttség és érzelem nélkül. Ez csak addig tart, míg Dylan bele nem szeret a lányba, ezzel felrúgva az alkujukat. Mindeközben a lány elkezd egy másik sráccal randizni. A Barátság extrákkal premiere szeptember 22.

Főszereplők: Justin Timberlake, Mila Kunis, Patricia Clarkson, Jenna Elfman, Bryan Greenberg, Richard Jenkins, Woody Harrelson

Trailer a filmből:

 

 

 

 

 

 

Taylor Lautner egy fiatal srácot alakít aki véletlenül megtalálja saját fényképét az eltűnt gyerekek képei között és ettől kezdve felfordul addigi élete - szinte mindenki üldözni kezdi, de van aki segít is neki. Barátnőjét magával víve menekülés közben próbál meg megoldást találni a rejtélyre. Taylor Lautner mellett a barátnőjét Lilly Collins, Phil Collins lánya játssza, de nagy szerepet kapott még Sigourney Weaver, Alfred Molina, Danny Glover, Jason Isaacs és Michael Nyqvist is. Az Elhurcolva hazai dátuma szeptember 22.

Főszereplők: Taylor Lautner, Lily Collins, Alfred Molina, Jason Isaacs, Maria Bello, Michael Nyqvist, Sigourney Weave

Trailer a filmből:

 

 

 

 

 

 

 

Egy mesterszakács (Ewan McGregor) és egy járványszakértő (Eva Green) szerelmének története. Váratlanul szeretnek egymásba, mikor már minden egyenesbe jön, hirtelen veszélybe kerül a kapcsolatuk. Egy járvány tör ki, amely megöl minden emberi érzelmet azokban, akik elkapják. A Hétköznapi pár premiere: szeptember 29.

Főszereplők: Ewan McGregor, Eva Green, Connie Nielsen, Ewen Bremner, Stephen Dillane

Trailer a filmből:

 

 

 

 

 

 

 

Változás esetén jelentkezünk!

 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.