Hirdetés

2011. Szeptemberi megjelenések

|

A filmek mennyiségének tekintetében erős, stílusukat figyelembe véve azonban nagyon laza szeptemberi hónapnak nézünk elébe, talán Conan még befurakodik és felrázza a bandát.

Hirdetés

Steve Carrell vígjátékai az utóbbi időben valahogy nem adják a szokásos közepest, de talán majd most visszatér a halállal egyetemben, aki ötödszörre leckézteti az okvetetlenkedő embereket: vele nem lehet csak úgy játszadozni. Nagymama és a piroska modern köntösbe öltöztetve másodszorra brutalizálódik, de őket is lenyomja az első számú James Bond-ot is földbetipró Johnny Englis ügynök, aki újratöltve várja a második menetet...

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.