Hirdetés

2013. novemberi DVD- és Blu-ray megjelenések

|

Noha odakint még kellemes idő honol, mi már a novemberi DVD és Blu-ray felhozatalra készülünk, hiszen lesznek még olyan esték, mikor egy forró tea társaságában otthon mozizunk.

Hirdetés

Annak ellenére, hogy a forgalmazók lassan a karácsonyi kavalkádra készülnek fel, azért bőven akadnak még itt olyan filmek, amelyek a nyári zsúfotl felhozatalból származnak, például ott a Szörny egyetem, a Tűzgyűrű vagy a Farkas. Érdemes odafigyelni A hobbit alaposan kibővített változataira is, valamint legnagyobb sajnálatomra a jOBS csak DVD korongon érkezik hozzánk, egy esélyt így is megérdemel. Ti mit tennétek a kosaratakba az alábbi listáról?

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.