Hirdetés

2013-as képregényfilmes Box office tippek - Box Office Extra

|

Miután egy hihetetlen évet zártunk képregényfilmes bevételek szempontjából, lassan itt az idő,hogy megtippeljük,hogy 2013-ban a bemutatás előtt álló filmek közül melyik mennyi bevételt hozhat.

Hirdetés

Íme a verseny résztvevői:

Iron Man 3:  (Amerikai bemutató: május 3.)

A Bosszúállók hatalmas sikere után visszatérnek a csapat egyéni, népszerű karaktereihez. A Vasember-franchise szintén hatalmas bevételt hozott, de az szinte eltörpül a Bosszúállókéhoz képest. Meglátjuk, hogy Robert Downey Jr. ismételten egyedül mire lesz képes, mint az egyik legnépszerűbb, legkarakteresebb színész. A harmadik Vasember film Shane Black rendezésével lesz a  Marvel nyári szezonkezdetének első filmje.

A CineStar tippje: 

Nyitó hétvége: 160 milliós nyitó hétvége (ami 40 millióval több,mint a Vasember 2)

Világszerte: Kb. 850 millió dollár (ami körülbelül 200 millióval több, mint a Vasember 2. ) 

A film valószínűleg marad az első helyen box office szempontból május közepéig, amikor is a Star Trek 2 érkezik a mozikba és valószínűleg le fogja taszítani Tony Starkot a trónról.

 

Man of Steel:  (Amerikai bemutató: Június 14.) 

Superman... A szuperhős, akinek a nevét mindenki ismeri. A Warner megkockáztatja, hogy a karaktert vissza hozza a nagy képernyőre, a sokaknak csalódást okozó Superman Returns után. A film viszont minőségi és sikeres lehet, mivel a marketinget már el is kezdték, ugyanis már kiadtak teaser trailereket, valamint a producere az a Christopher Nolan lesz, akit nem kell bemutatni,hogy milyen sikereket ért el az új Batman-trilógiával. Az Acélembert állítólag 3D-ben is vetítik majd, ezért az emelt jegyárak segíthetik a jó bevétel szerzésben. A film valószínűleg nem lesz sokáig versenyben a nyitóhétvége első helyének szempontjából, mert a Pixar Szörny egyeteme valószínűleg meg fogja előzni - kivéve akkor, ha ez a film is akkora hype-ot kap mint a Bosszúállók vagy a Sötét Lovag.

A CineStar tippje::

Nyitó hétvége: Kb. 110 millió dollár 

Világszerte: Kb. 550 millió 

 

The Wolverine:  (Amerikai bemutató: Július 26.)

Hugh Jackman és Wolverine karaktere az évek alatt szinte egybe forrt. A film nagy részét Japánban forgatják majd, mivel a történet is ott fog játszódni. Az X-Men Origins: Wolverine (is) csalódást okozott a rajongóknak (pl. Deadpool karaktere miatt is), de attól még a Fox nagy bevételben reménykedhet. Így viszont fel tennék egy kérdést...Az emberek megunták Wolverine karakterét vagy mi? Mert ez lesz az ötödik film, amiben ennek a karakternek hangsúlyos szerepe lesz és 
valahogy a filmek nagy részére azt mondják,hogy anyagi szempontból nem sikeresek. Bár, az eddigi legújabb X-Men film, az X-Men: First Class jóval kevesebb pénzből készült mint az azt megelőző eredeti filmek, sokkal jobban bejöttek a nézőknek, mint pl. amikor Logan egyedül szerepel egy filmben. Vagy ha nem is Wolverine karaktere, de az X-Men filmek nem érdeklik már annyira az embereket? Nem tudni. Nincs még arról szó, hogy lesz-e 3D-ben, de szerintem annyira nem fog hiányozni, ha végülis nem.

A CineStar tippje:

Nyitó hétvége: Kb. 55 millió dollár

Világszerte: Kb. 400 millió dollár

Ja és még egy személyes vélemény, illetve üzenet: Jó lenne, ha a filmes jogokat valahogy jobban elintéznék/elosztanák/megbeszélnék, mert Farkast valamilyen szinten (rengeteg rajongóval együtt) szeretném látni a következő Bosszúállókban, mert azért nem lenne akármi egy Stark-Banner-Logan zúzda, szópárbaj és IQ hurrikán :D

 

Thor: The Dark World:  (Amerikai bemutató: November 8.)

Mint ahogy mondtam a Vasember 3-tól kezdve visszatérnek az egyéni karakterekhez és az első Thor film sikere után nyílván való volt,hogy lesz folytatás, amit Alan Taylor (Maffiózók, Mad Mern, Író és kamuhős) fog irányítani. A Vasember 3 valószínűleg 2-3 hétig lesz a lista élén, addig a Thor 2 minden bizonnyal elveszíti az első helyet a "Az éhezők viadala: Futótűz"-zel szemben a 2. hétvégéjén, de azért remélhetőleg ez a film erős lábakon fog állni a konkurenciával szemben. 

A CineStar tippje:

Nyitó hétvége: Kb. 95 millió dollár (ami 30 millióval több, mint az első Thor film)

Világszerte: Kb. 630 millió dollár

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.