Hirdetés

2014-ben ránk szabadítják Godzillát

|

Warner Bros. és a Legendary Pictures közösen bejelentette hogy a Godzilla 2.-t 2014. május 16-án mutatják be, valószínűleg 3D-ben. Örülünk? Naná! A 3D-nek? Na,annak annyira nem.

Hirdetés

Godzilla az egyik széles körben elismert filmes szörny világszerte, több mint 25 film készült belőle, valamint több televíziós műsor, videojátékok és könyvsorozat. Visszatérnek a karakter epikus gyökereihez. A projekt alá a Legendary átfogó megállapodást kötött a film rendezőjével Gareth Edwards-szal, aki nemzetközi elismerést szerzett a "Monsters"-szel. Edwards írja a forgatókönyvet, de besegít neki David Callaham (The Expendables), David S. Goyer (Dark Knight trilógia) és Max Borenstein (a közelgő "The Seventh Son") is. A Warner Bros. és a Legendary Pictures adja ki a filmet az egész világon, kivéve Japánban, ahol a jogokat elkell elosztani a Toho Co.Ltd.-vel.

Érdekesség még, hogy lehet egy időben mutatják be ezt a filmet a Michael Bay-féle Ninja Turtles filmmel, mivel nagyon lassú ütemben haladnak azzal a filmmel. Ez még egy meglehetősen magabiztos lépés a Warner-től, de a rajongók mérgesek lehetnek amiatt is, hogy valószínűleg szintén egy napon mutatják be "A Hobbit: Oda és vissza" és az "X-Men: Days of Future Past" című filmet.  Vajon ki jön ki győztesen? Melyik filmnek lesz nagyobb bevétele?

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.