Hirdetés

Ezek 2016 legtöbbet letöltött filmjei

|

Ezt a nem túl előkelő kört is megnyerték a szuperhősfilmek, azonban még sok más cím felfért a tíz darab produkciót tartalmazó listára.

Hirdetés

A Torrent Freak portál összegzései alapján legutóbb már beszámoltunk 2016 legtöbbet letöltött sorozatairól (ahol a változatosság kedvéért sokadik éve a Trónok harca áll a dobogó első fokán), ezúttal pedig a filmek ideje jött el. Ahogy szinte mindenhol, ebben a nem feltétlenül előkelő kategóriában is a szuperhős-adaptációk jeleskednek leginkább, amikből hat darab volt az idén, így felfértek további címek is a listára.

Hirdetés

Kevés kivétellel főként olyan filmekről beszélhetünk, amik alapjáraton a mozik pénztárainál egyaránt remekül teljesítettek, köztük az idei legtöbb bevételt hozó címekkel. Elképzelni sem tudjuk, hogy milyen összeggel zárna egy-két produkció, amennyiben a torrentezők azon része is jegyet váltana rá, akik egyáltalán nem járnak vagy éppen nem tudnak valamiért eljárni a moziba. Nézzük hát a listát, ami nagy fordulatokban azért nem bővelkedik: 

  1. Deadpool  (20th Century Fox)        
  2. Batman Superman ellen: Az igazság hajnala (Warner Bros.) 
  3. Amerika Kapitány: Polgárháború (Marvel Studios)
  4. Csillagok háborúja VII: Az ébredő erő (Lucasfilm)
  5. X-Men: Apokalipszis (20th Century Fox)
  6. Warcraft: A kezdetek (Universal Pictures)
  7. A függetlenség napja - Feltámadás (20th Century Fox)
  8. Suicide Squad - Öngyilkos Osztag (Warner Bros.)
  9. Szenilla nyomában (Pixar)
  10. A visszatérő (20th Century Fox)

Az alábbi filmek közül csak a Warcraft: A kezdetek és A függetlenség napja - Feltámadás bevétele volt kevesebb 500 millió dollárnál, a többiek mind azon túl teljesítettek, a Polgárháború és a Szenilla nyomában ráadásul még az 1 milliárdot is túlszárnyalták (sőt, előbbi volt az év legtöbb bevételt hozó mozija). Az idei képregényfilmes felhozatalból egyedül a Doctor Strange nem szerepel a listán, ami érthető, elvégre múlthónapban debütált és csak jövőre kerül sor a Blu-ray és DVD megjelenésre. Ugyanez volt a helyzet Az ébredő erővel. 

Nektek melyik produkció volt a kedvencetek ezek közül? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.