Hirdetés

2018-ban jön a Fealáldozhatók 4. és egyben utolsó része

|

A veterán akciósztárok 2018-ban még egyszer összeállnak, egy utolsó zúzásra.

Hirdetés

Több mint két éve már, hogy bemutatták A feláldozhatók 3-mat, azóta pedig számos bizonytalan információt hallottunk a folytatással kapcsolatban. Egyes források olyanokat állítottak, hogy a legendás boxoló, Manny Pacquiao is felbukkan a sorozat 4. részében, ám a híresztelést maga Sylvester Stallone lőtte le. Egy ideje azonban nagy a csend a projekt körül és sokan úgy gondolták, hogy már el sem fog készülni, de most úgy fest mégiscsak összeállnak a múltszázad legkeményebb akcióhősei egy utolsó kalandra.

Hirdetés

Az információt az előző három film német forgalmazójának, a Splendid Film-nek köszönhetjük, akik mint kiderült, a negyedik részt is terjeszteni fogják a német ajkú országokban, méghozzá valamikor 2018 folyamán. Arról egyelőre nincs információ, hogy az amerikai piacon továbbra is a Lionsgate fogja-e támogatni a filmet.

A franchise 2010-es első darabja hatalmas népszerűségnek örvendett és 274.4 millió dolláros bevétellel büszkélkedhetett világszerte. Ezt követően a folytatás is lázba hozta a nézőket, hiszen közel 315 millió dollárt hozott a házhoz, viszont a 2014-es Feláldozhatók 3 jelentős visszaesést mutatott a maga 214.6 milliós bevételével.

Kíváncsian várjuk, hogy sikerül-e újra mozikba csábítani a nézőket a Feláldozhatók 4-el. Titeket érdekel még negyedjére is? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.