Hirdetés

2019-ben érkezik Tom Holland és Daisy Ridley közös filmje

|

Pókember és Rey túlélik az apokalipszist.

Hirdetés

Patrick Ness bestseller regénytrilógiáját Doug Liman rendező viszi a vászonra a Lionsgate égisze alatt. A poszt-apokaliptikus thriller egy olyan világban foglal helyet, ahol egy baktérium kipusztította az összes nőt a Földön. További érdekesség, hogy minden élőlény képes érzékelni mások gondolatait képek, szavak és hangok folyamában, amit a Zajnak neveznek. Holland egy fiút alakít, akit kiűznek a saját szülővárosából és hűséges kutyájának társaságában valami különösre bukkan: egy lányra (Ridley).

Hirdetés

Tom Holland jelenleg a mozikat hálózza be a Sony és a Marvel Studios Pókember: Hazatérésében, míg Ridleyt legközelebb a Gyilkosság az Orient expresszenben és a Star Wars: Az utolsó jedikben láthatjuk majd.

A Chaos Walking, aminek az Oscar-díjas Charlie Kaufman is dolgozott a forgatókönyvén, 2019. március 1-én érkezik a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.