Hirdetés

2023-ra tolódik a Super Mario Bros. film

|

A Nintendo által bejelentett csúszás kissé felborítja az idei műsorrendet.

Hirdetés

Az 1993-as Super Mario Bros. a játékadaptációk állatorvosi lovaként vonult be az ágazat krónikáiba. Beszédes, hogy egy anekdota szerint Dennis Hopper fia diszkréten megjegyezte az apjának, hogy ha ilyen megbízások kellenek ahhoz, hogy legyen cipője, akkor egyetlen menő surranót sem akar. A világ legnépszerűbb olasz vízvezeték-szerelője ezért hosszú esztendőkön át elkerülte az ezüstvásznat - és a jelek arra mutatnak, hogy ez 2023-ig így is marad. Az Aaron Horvath-Michael Jelenic duó konkrét cím nélküli animációs feldolgozása ugyanis a legfrissebb hírek szerint csak jövő év április 7-én lesz elérhető az észak-amerikai mozikban.

Hirdetés

Aztán április 28-án a japánok is élvezhetik majd a kalandjait - hogy mi mikor tekinthetjük meg, azt még homály fedi. A csúszás pontos okát nem osztották meg az illetékesek, de nem kizárt, hogy a legegyszerűbb megoldás a helyes, és a munkálatok egyszerűen elhúzódnak. Mint az ismeretes, a projektet az álomgyártól szokatlan titoktartás övezi. Gyakorlatilag azon kívül, hogy kik kölcsönzik az egyes karakterek hangját, semmit sem tudni a jövőre remélhetőleg végre debütáló műről. Az viszont biztos, hogy a lista impresszív: a főszereplőt Chris Pratt, öccsét, Luigit Charlie Day, Peach hercegnőt Anya Taylor-Joy, míg Bowsert Jack Black szólaltatja meg. De Seth Rogen is megcsillogtatja a tehetségét Donkey Kongként.

A késés másik, kellemetlen következménye, hogy a Universalnál a Csizmás, a kandúr: Az utolsó kívánságot is később nézhetik csak majd meg az érdeklődők: az új dátum 2022. december 23-a. Vagyis a merész macska a meglehetősen zsúfolt, egyebek mellett az Avatar 2-vel és a Shazam: Az istenek haragjával fémjelzett ünnepi időszakban lesz kénytelen kivívni az őt megillető helyet.

Ti várjátok már a filmet, vagy inkább kihagyjátok majd?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.