Hirdetés

Mókás előzetest kapott a Csizmás kandúr folytatása

|

Antonio Banderas híres animációs karaktere új kalandokkal érkezik a mozikba idén ősszel.

Hirdetés

Csizmás kandúr könnyedén vette az életét, amíg kilenc volt belőle, ám miután nyolcadjára is átlépi a másvilág küszöbét, hirtelen minden megváltozik számára. Ezt az "utolsó életet" mutatja be a DreamWorks szeptemberben érkező animációs filmje, a Puss in Boots: The Last Wish (Csizmás, a kandúr: Az utolsó kívánság), melyhez most megérkezett az első előzetes is.

Hirdetés

Antonio Banderas továbbra is tündököl Csizmás szinkronhangjaként (ahogyan a magyar változatban Crespo Rodrigo is), és ízelítőt is kapunk az új társakból és kalandokból, ami a kandúr kilencedik életét fogja körbe keretezni. A különböző jogi és kreatív nehézségek miatt 11 év után érkező folytatás első trailerében eleinte szokni kell az új animációt, és hogy ez végül az előnyére vagy hátrányára fog-e válni a The Last Wishnek, azt majd szeptember 22-től lehet eldönteni a hazai mozikban.

Csizmás új kalandjaihoz Salma Hayek, Harvey Guillén, Florence Pugh, John Mulaney, Wagner Moura, Olivia Colman, Ray Winstone, Samson Kayo, Anthony Mendez, illetve Da'Vine Joy csatlakoztak még szinkronhangként Banderas mellett. A filmet Joel Crawford és Januel Mercado rendezték, előbbi 2020-ban a Croodék: Egy új kor című film rendezését vállalta el.

Nektek bejön az új animáció és a trailer által belengetett új kaland Csizmással?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.