Hirdetés

25 év után folytatódik a Waterworld

|

A '90-es évek egyik legnagyobb költségű, de egyben legnagyobbat bukó projektje sorozatformátumban kap folytatást.

Hirdetés

Most, hogy lassan minden kultikus '80-as évekbeli film és sorozat kapott már remake-et vagy rebootot, a producerek és stúdiók tekintete már a '90-es évek hasonszőrű alkotásait pásztázza. A Universal pedig úgy tűnik, meg is találta a projektet, amit érdemesnek talál az újraélesztésre. Ez pedig nem más, mint a Kevin Costner főszereplésével 1995-ben debütált Waterworld.

Az eredeti film legfőképp azért maradhatott mind a mai napig a köztudatban, mivel az elkészültekor a valaha volt legdrágább mozgófilmes alkotás volt, ami annak rendje és módja szerint hatalmasat bukott a kasszáknál, úgyhogy a stúdió egy hatalmas mínusszal könyvelhette el a produkciót. Majdnem 26 évvel a premiert követően azonban megérett az ötlet egy folytatásra.

Hirdetés

Az eredeti producerek, John Davis, Charles Gordon és Larry Gordon mellett maga Costner is asszisztál az új projekthez, mely sorozatos formátumban fog megvalósulni. Ahogy a való életben, úgy a történetben is ugrani fogunk több mint 20 évet előre, ami nyitva hagyja a kiskaput annak, hogy akár Costner is újra Mariner szerepébe bújhasson.

A projekt megvalósulása mellett egyelőre csak annyi biztos, hogy a 10 Cloverfield Lane direktora, Dan Trachtenberg fogja rendezni a szériát - ő róla a napokban cikkeztünk is, hiszen jelenleg az ötödik Predator filmet készíti, a forgatások pedig igencsak előrehaladott állapotban vannak. Egyelőre tehát még az sem fix, hogy Costner a produceri teendői mellett felbukkanna a képernyőn.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


John Davis egyébként nem győzte kihangsúlyozni, hogy milyen kedvezően öregedett a Waterworld - valószínűleg a különböző klímamodellek által jósolt tengerszint-emelkedések megvalósulásának egyre nagyobb esélye lehetővé teszi, hogy a nézők ne csak egy valóságtól nagyon elrugaszkodott írói ötletet, hanem akár egy potenciális jövőképet lássanak viszont, ami a producer reményei szerint jobban rezonálhat a nézőkkel, mint tette azt az eredeti film 1995-ben.

Ti megnéznétek a 20 évvel későbbi folytatását a Waterworldnek?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.