Hirdetés

Alcímet és részleteket kaptunk az új Predator filmről

|

A 10 Cloverfield Lane rendezőjétől, Dan Trachtenbergtől érkező új Predator kalandnak szinte már be is fejeződött a forgatása.

Hirdetés

Miközben a Dzsungeltúra producerei, John Davis és John Fox a legújabb családi kalandfilm promózásával voltak elfoglalva, olyan részleteket osztottak meg a Fox egyik aranytojást tojó tyúkjáról, ami teljesen váratlanul ért mindenkit: nemcsak az új Predator film alcíméről rántották le a leplet, ami a Skull, azaz a koponya címre fog hallgatni, hanem arról is, hogy a 10 Cloverfield Lane-t is rendező Dan Trachtenberg már majdnem befejezte a forgatást.

Hirdetés

Főleg utóbbi információ tükrében furcsa, hogy semmilyen casting hír nem látott idáig napvilágot a projekt kapcsán. A producerek annyit árultak el a történetről, hogy egy női főszereplője lesz, és a Skull történetesen a mestervadász létforma első Földre tett látogatását meséli majd el. Természetesen nem maradhatott el a szokásos pufogtatás Davisék részéről, miszerint az új film visszatér az eredeti Predator gyökereihez, de reményre ad okot, hogy azt is hozzátették, hogy a Leonardo DiCaprio-féle A visszatérőből is ihletet merítettek.

Az interjú során, melynek témája 180 fokos fordulatot vett a Dzsungeltúráról a Skullra, szóba került még a betervezett korhatár, illetve a film ötletének születése is. A producerek szinte viccesen jegyezték meg, hogy minden az utómunkálatok vágásaitól függ - ennek függvényében kaphatunk egy újabb piros 18 karikás történetet, vagy egy szülői felügyeletet megkívánó alkotást. Az elmúlt több mint 30 év során mindkettőből kijutott a nézőközönségnek, úgyhogy mindenki eldöntheti, hogy melyik változat lenne számára kedvezőbb.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


A Skull megfogantatásának körülményei azonban még megérnek egy bekezdést itt a cikk végére: a producerek ugyanis kendőzetlenül bevallották, hogy már a Shane Black-féle Predator - A ragadozó forgatása alatt elkezdtek ötletelni rajta. Úgy tűnik, hogy a 2018-as sztori hiába ért véget egy cliffhangerrel, Davisék már akkor sem láttak benne potenciált a folytatásra. Joggal merül fel akkor a kérdés, hogy miért nem noszogatták egy kicsit Blacket, hogy valamit változtasson a szkripten?

A Skull forgatása hiába jár a producerek szerint a háromnegyedénél, megjelenési dátummal már nem tudtak szolgálni, bár esélyesen idén már nem fog megjelenni. A fenti részletek alapján ti beneveztek majd a Skullra jövőre vagy azután?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.