Hirdetés

25 éve született a Vissza a jövőbe trilógia

|

Nem csupán Michael J. Fox karrierjét hozta fel, hanem sokak szerint szakít az egyszerű klasszikus megnevezéssel: minden idők egyik legjobb filmje.

Hirdetés

Még meg sem születtem, mikor a mozikban már négy teljes éve adták, ahogy Doki és Marty megkezdik hosszú évekig tartó sikersorozatukat, már ami a nézők szimpátiáját és tetszését illeti.

A Vissza a jövőbe 1985-ös kezdését még két próbálozás követte, 89-ben (hell yeah, talán baba koromban láttam:)), és 90-ben, de a manapság terjedő pletykák egy negyedikről is suttognak, ami az egészet lezárhatná. Természetesen ez utóbbi csupán találgatáson alapul.

Michael J. Fox a Vissza a jövőbe sikerének köszönheti, hogy felfigyeltek rá a producerek, és Hollywood, de ha jobban belegondolunk, Christopher Lloydnak (alias Doki) is ez volt a legnagyobb szerepe, azóta is.

Boldog szülinapot tehát a filmtrilógiának, köszönjük Zemeckis! Emlékeztetőül nézzük meg a hivatalos trailert.

 

 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.