Hirdetés

28 nappal később: folytatás érkezhet

|

Végre találtam egy olyan hírt, amelyben megemlíthetem Cillian Murphy Eredet előtti munkáját is, a 2002-ben debütáló 28 nappal később egészen jó eredményeket hozott. Talán ezért nyílt esély még egy menetre.

Hirdetés

Boyle javaslata szerint követve a hangzatos, mégis egyszerű szójátékot, a folytatás neve lehetne 28 hónappal később. Ezt az apró hírfoszlányt újabb apró megnyilvánulás követte, Danny bácsi arról beszélt a nagyérdeműnek, hogy szívesen ledirigálná az újabb részt.

Sajnálatos módon a második epizódot már nem ő, hanem Juan Carlos Fresnadillo hozta napvilágra 2007-ben, és bár nem érte el az előd szintjét, nem tűnt el a süllyesztőben. Csupán Cillian Murphy karaktere hiányzott, de őt felváltotta Jeremy Renner, véleményem szerint gyengébb mentalitással.

Danny Boyle tehát szeretné felváltani Fresnadillo posztját, és visszatérne a harmadik, 28 hónappal később rendezői székébe (a negyedik rész 28 évvel később lesz?). Boyle következő projektje egyébként az általunk is preferált 127 Hours James Franco-val, amely egy belevaló one-man show-nak tűnik eleddig, megjelenésekor kiderül, hogy valójában milyen.

Reméljük sikerül Boyle-nak visszatérnie a kezdetekhez, és ismét maradandót alkotni 28 hónappal később, s talán még Cillian Murphy-t is visszahozza valahogy. Sosem lehet tudni a mai filmeseknél. Bizonyos források 2011 végét emlegetnek premierként, de még a forgatásról sincsenek infóink, tehát nem tűnik túl esélyesnek.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.