Hirdetés

3D thrillerként térhet vissza az Ember a magasban

|

Robert Zemeckis, a Számkivetett és a Vissza a jövőbe trilógia rendezője már a projekt élén áll, melyben egy dokumentumfilmet szeretnének modern köntösben bemutatni.

Hirdetés

Most a stúdió egy thrillerként szeretné feldolgozni az eseményeket, amit hasonló 3D technológiával rögzítenének, mint amilyet Alfonso Cuaron Gravitációjában, illetve Ang Lee Pi életében láthattunk. Habár az előkészületek még igencsak az elején járnak, Robert Zemeckis rendezőt már sikerült meggyőzniük, a fő szerepért pedig Joseph Gordon-Levittet fűzögetik.
A film arról fog szólni, hogy Petit miként tervelte ki a mutatvány megvalósítását a rokonaival és a barátnőjével. Az artista és kis csoportja este felosontak a tornyok tetejére, ahol egészen késő estig várakoztak, majd kifeszítettek egy több mint 200 kg-os kábelt a két épület közé. Ezt követően Petit elindult 45 perces sétájára a déli torony tetejéről az északiig. A film nagy része az Oceans Eleven - Tripla vagy semmihez fog hasonlítani, míg az utolsó harmadában a legújabb technológiák használatával fogják újra alkotni a sétát.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.