Hirdetés

3D thrillerként térhet vissza az Ember a magasban

|

Robert Zemeckis, a Számkivetett és a Vissza a jövőbe trilógia rendezője már a projekt élén áll, melyben egy dokumentumfilmet szeretnének modern köntösben bemutatni.

Hirdetés

A Sony Pictures jelenleg a "To Reach the Clouds" című könyv jogainak megszerzésén ügyködik. Az iromány Philippe Petit francia artista történetét meséli el, aki 1974 augusztus 7-én egy kifeszített dróton sétált át a World Trade Center ikertornyainak egyikéről a másikra. A veszélyes mutatványt az "évszázad artista bűncselekményének" is nevezik, a történetet pedig a díjnyertes Ember a magasban című dokumentumfilm vitte a képernyőre első ízben. További részletek a folytatásban.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.