Hirdetés

3D-ben jön a Titanic!

|

A Fox és Cameron megegyezése alapján 3D-ben újragondolva látogat el hozzánk is a mindenki által rongyosra nézett hajó katasztrófa némi szerelmi szállal.

Hirdetés

Az Április 4.-i dátum tisztelgés az idős Rose-t játszó Gloria Stuart előtt, aki 2012. Április 4-én ünnepli 100. születésnapját.

Mindezek mellett a Titanic eredeti szerencsétlenségének időpontjához is közel van Április 4, ugyanis 12-14 között próbált a Titanic áthaladni az Atlanti óceánon. A történelmi időzÍtést kiegészítve Cameron rettentően nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a 3D-s konverzió remekbe szabott legyen, kilégítsen minden felmerülő igényt.

Mi lenne mondjuk ha 3D helyett 4D lenne? Elvinnék a nézőket a tengerre, szimulálnák a Titanic elsüllyedését, és a végén hazahoznának. Nem jó ötlet, Cameron?

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.