Hirdetés

3D-s poszterek: Titanic 3D, A szépség és a szörnyeteg 3D, stb.

|

Sorra érkeznek a 3D-s újrakiadások poszterei, így történhetett meg, hogy a Titanic, A szépség és a szörnyeteg és a Star Wars - Baljós árnyak is megkapta a maga újragondolt képanyagát.

Hirdetés

A szépség és a szörnyeteg 3D-s kiadását 2012. január 13-ra tervezte be a Disney, a Titanic konvertálását 2012. április hatodikától sasolhatják a külföldiek, míg a Star Wars Baljós árnyak nevű első részére (lásd új trilógia) február 10-ig kell várnunk. Hazai dátummal egyelőre csak a Titanic 3D-nél és a Star Wars I. rész - Baljós árnyaknál szolgálhatok: előbbi április ötödikén éri el Magyarország határait, utóbbi pedig február kilencedikén. Alant a friss, 3D-s szócskával kiegészített plakátok:

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.