Hirdetés

4 perces ízelítővel szippant magába a Blade Runner: 2049

|

Többek között Ridley Scott, Denis Villeneuve és Harrison Ford is megszólalnak a 4 perces rövidfilmben, amiből visszaköszön a klasszikus Blade Runner utánozhatatlan hangulata is.

Hirdetés

Ha nem érkezne idén decemberben az új Star Wars trilógia középső része, akkor minden bizonnyal a Blade Runner: 2049 címre hallgató Szárnyas fejvadász folytatást várná leginkább kiéhezve a sci-fi rajongók tábora. Persze ha szigorúan vesszük a műfaji határokat, akkor a Star Wars még mindig inkább fantasy, semmint sci-fi, de eme cikk célja nem egy parttalan vita generálása.

Hirdetés

A Denis Villeneuve rendezésében, és Ridley Scott produceri felügyelete alatt érkező Blade Runner: 2049 ezúttal egy négyperces rövidfilmet kapott, ami már az első képkockákkal újra megteremti az eredeti Blade Runner hangulatát, és az ember legszívesebben már most előre ugrana az időben októberig, a folytatás premierjére.

Az a videóból is jól kitűnik, hogy mérhetetlen tisztelettel adóztak a készítők Ridley Scott klasszikusa előtt, de ugyanakkor a saját nyomukat is rajta akarják hagyni a franchise-on, ami szintén üdvözítő. De talán a legszívmelengetőbb az, ahogyan Harrison Ford mesél a visszatéréséről, amit látszólag ő is nagyon élvezett.

Szerintetek a folytatás képes lesz megütni az eredeti szintjét? Vagy anélkül is képesek lesznek maradandót alkotni Villeneuve-ék?

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.