Hirdetés

Elképesztő előzetesen a Szárnyas fejvadász 2049

|

Annyi bizonyos, hogy a hangulattal nem lesz gond.

Hirdetés

Úgy fest, hogy ma ki sem látunk az előzetesekből, ugyanis a Warner a Wonder Woman végső előzetese mellett kiadta az ősz egyik várva várt mozijának, a Szárnyas fejvadász 2049-nek a legújabb előzetesét. A trailer már nem csak a nagybetűs HANGULATRA alapoz, hanem már a sztoriból és a karakterekből is felsejtet valamit.

Hirdetés

Ezek alapján úgy fest, hogy Jared Leto lesz a rosszfiú, aki Rutger Hauer örökébe léphet, de végre megpillanthatjuk Robin Wrightot és Dave Bautistát is, utóbbi nem úgy fest, mint aki úgy szórja az egysorosokat, mint ahogy az a legutóbbi A galaxis őrzőiben is tette. A történet szerint 30 évvel járunk az első rész cselekményei után, és az LAPD fejvadásza K (Ryan Gosling) egy olyan mélyen eltemetett titokra bukkan, amely káoszba taszíthatja a társadalmat. A felfedezése elvezeti a korábbi szárnyas fejvadászhoz, Rick Deckardhoz (Harrison Ford), aki évekkel ezelőtt eltűnt, de most már ő sem vonhatja ki magát az események sűrűje alól.

Az eredeti filmet jegyző Ridley Scott most csak produceri minőségében van jelen, mivel túlságosan el van foglalva az Alien-univerzumának az építésével - és egyes híresztelések szerint szeretné is összekötni ezzel a filmmel, méghozzá Guy Pearce Charles Waylandjének képében - és helyette az elmúlt évek egyik legizgalmasabb rendezője, az "új Christopher Nolan", a francia-kanadai Denis Villeneuve vezényelte le a produkciót, mint az eredeti nagy rajongója. A rendező elmondása szerint tudja, hogy műve nem érhet az eredeti nyomába, ennek belátása pedig felszabadítólag hatott rá. A trailer alapján a hangulat gyönyörűen idézi meg az eredetit, az effekteken túl azonban még sem tűnik egy modernkori másolatnak, inkább ügyes továbbgondolást sejtet. Hogy melyik az igaz, az október 6.-án kiderül.   

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.