Hirdetés

4 új Green Lantern karakter poszter

|

Akik alig bírnak már a babérjaikon ülni, hogy végre láthassák a Ryan Reynolds főszereplésével készülő Green Lantern-t, azoknak még bizony aludni kell párat. Ám addig is az éhséget picit csillapítandó, a Warner Bros. közétett pár karakter posztert.

Hirdetés

Az egyiken pedig először nézhetünk farkasszemet a Mark Strong által megformált Sinestro-val. De itt van még maga a főkolompos Green Lantern is, a bájos Carol Ferris (Blake Lively) és a kicsit lázasnak tűnő Hector Hammond (Peter Sarsgaard).

A szereplőgárda felvonultatja még Temuera Morrison-t, Jenna Craig-et, Jon Tenney-t, Tim Robbins-t, Angela Bassett-et, Taika Cohen-t és Jeff Wolfe-t. Dirigálja: Martin Campbell. Még több képanyag pedig  errefele látott napvilágot. No, de íme a plakátkák külön-külön...

 

 

 

 

...és egyben:

 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.