Hirdetés

60 magyar színésznővel forgatták újra a Psycho zuhanyzós jelenetét

|

Végh Vozó Zoltán és csapata egy zseniális videót hoztak össze Alfred Hitchcock ikonikus jelenete alapján.

Hirdetés

Alfred Hitchcock Psycho alkotása egy igazi filmklasszikus, mind a mai napig egy fantasztikus alkotás, amit nem lehet elégszer újranézni. Ikonikus jelenetei és persze mellbevágó csattanója azonnal beleégtek nézők millióinak retinájába, de mind közül a leghíresebb és egyben legtöbbet emlegetett egyértelműen a zuhanyzós szcéna. Az operatőr és rendező Végh Vozó Zoltán, valamint csapata ezt a híres jelenetsort dolgozta fel és forgatta le újra a film 60. évfordulójára beidőzítve.

Hirdetés

Hitchcock kereken 70 kamerabeállításból vette fel ezt a mindössze 45 másodperes jelenetet egy teljes hét alatt. Végh Vozó Zoltánéknak pedig egy fokkal talán nehezebb is volt mindezt reprodukálni, hiszen nem kevesebb, mint 60 magyar színésznővel forgattak - köztük Döbrösi Laurával, Losonczi Katával, Pásztor Erzsivel, Péterfy Borival, Gubás Gabival vagy éppen Osvát Andreával. Rendkívüli lett ez a kis videó; látszik, hogy mindenki szívét-lelkét beletette ebbe a szerelemprojektbe. Innen is gratulálunk az alkotóknak, nagyszerű munkát végeztek!

Itt pedig még egy Így készült videót is meg tudtok nézni a(z újra)forgatásról:

Ti elsőre felismertétek az összes színésznőt?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.