Hirdetés

86 éves korában elhunyt Fred Willard

|

A színészt rengeteg sorozatban láthattuk.

Hirdetés

Természetes körülmények között, 86 éves korában hunyt el a film- és sorozatszínész, Fred Willard - a gyászhírt egyik jóbarátja, Jamie Lee Curtis osztotta meg a saját Twitter-oldalán. 

Hirdetés

Willard több, mint 300 címben szerepelt pályafutása során, legutóbb például a Modern családban láthattuk Frank Dunphy szerepében. Idős korában is rendkívül aktív volt, nagyon sok produkcióban felbukkant és tiszteletét tette, a Modern családon kívül a Lármás családban is szerepelt szinkronhangként, valamint a nálunk kevéssé ismert Gazdagok és szépek című sorozatban is feltűnt. De hogy még mondjunk néhány ismertebb címet: Rob Reiner 1984-es A turné című mozijában, A híres Ron Burgundy legendájában, az Amerikai Pite: Az esküvőben, a Stephen King regénye nyomán készült Salem's Lot című minisorozatban, a Wall-E-ben, valamint a Kalandférgekben is játszott John Cho és Kal Penn oldalán. Több díjra is jelölték őt, a Szeretünk Raymond!-beli szerepléséért például majdnem Emmy-díjat kapott. Utoljára a Steve Carrell nevével fémjelzett Netflixes sci-fi sorozatban, az Űrhadosztályban láthatjuk majd. 

Willardot kollégái kedves, barátságos embernek ismerték meg, aki mindig képes volt őket megnevettetni (illetve: a nézőket). Többek között Paul Feig, Kevin Smith, Rob Reiner, valamint Leonard Maltin is búcsúztatta őt a világhálón, mély fájdalmukat fejezve ki a veszteséget illetően. Nyugodjék békében!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.