Hirdetés

9 DC képregényadaptációt tervez még a Warner!

|

Az Acélember folytatásával, és az Igazság Ligája mozival együtt összesen 11 DC kérpegényadaptációt tervez a Warner mozikba küldeni az elkövetkezendő években!

Hirdetés


Természetesen a DC fő filmes unvierzumáról sem szabad megfeletkezni. Minden bizonnyal a Justice League film után a hősök szólófilmjeit mutatják be, olyanokét, mint pl. Wonder Woman, Zöld Lámpás, vagy esetleg egy új Batman film, vagy egy SHAZAM. Ám ezek csak találgatások, a jövőben bármi megtörténhet! Mindenesetre úgy tűnik érdekes bejelentéseknek lehetünk szem, és fültanui az elkövetkezendő hónapokban! 

Sokan bírálták mostanában a Warner/DC-t, hogy a Marvel/Disney-vel ellentétben nincsenek tervei... és úgy látszik igen is voltak/vannak, csupán (ahogy említettem régebben is) ezt nem kötik minden hónapban a rajongók orrára. A titok tényleg titok marad, nem pedig "kiszivárgott információ" lesz belőle. Talán ez lesz a siker kulcsa? Meglátjuk! Mindenesetre úgy tűnik, kezdi összeszedni magát a DC Filmes Univerzum

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.