Hirdetés

A 90-es évekbe repít vissza a Marvel Kapitány weboldala

|

Csillagos ötös jár a marketingeseknek ezért a húzásért. Készen álltok egy kis múltidézésre?

Hirdetés

Emlékeztek még arra, hogy hogyan nézett ki a világháló a hőskorban, amikor Vágási Feri még csak tervezte, hogy beszáll az internetbe? Ha kimaradt volna ez a csoda vagy éppen nosztalgiázni támad kedvetek akkor a Marvel Kapitány honlapja tökéletes böngészési lehetőség számotokra. A csilivili oldalon hasznos infókat tudhattok meg a hamarosan érkező filmről, emellett exklúzív fotókat nézegethettek, Skrullokra vadászhattok és, ha elég gyorsak vagytok akkor még a trailerekben látott idős nénit is felpofozhatjátok. A weboldalt  ezen a linken éritek el.

Hirdetés

A Marvel Kapitányban egy teljesen új szuperhőst ismerhetnek meg a mozinézők Carol Danvers (Brie Larson) személyében, aki az MFU egyik legerősebb hőseként lép színre. Carol Nick Fury (Samuel L. Jackson) segítségével kezd el homályos földi múltja után kutatni, amelyről csak foszlányok maradtak meg az emlékezetében. Identitásának kutatását a Kree-k és Skrullok közti háború tartja fel, ami a Földön is megtalálja őt.

Brie Larson és Samuel L. Jackson mellett főbb szerepekben láthatunk olyan színészeket, mint Ben Mendelsohn, Lashana Lynch, Gemma Chan, Algenis Perez Soto, Rune Temte, McKenna Grace, Annette Bening és Jude Law. A galaxis őrzői után újra visszatér Djimon Hounsou és Lee Pace a Marvel kötelékében, ahogyan Clark Gregget is régóta először láthatjuk majd MFU filmben. A Marvel Kapitány 2019. március 7-én érkezik a mozikba Anna Boden és Ryan Fleck rendezésében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.